Doliu după ce un cunoscut și controversat actor de comedie a murit. Acesta a fost infectat cu noul coronavirus și era vaccinat și cu a treia doză.

Jethro, pe numele său real Geoffrey Rowe, a pierdut lupta cu coronavirusul. Avea 73 de ani. Moartea sa a fost anunțată pe pagina de Facebook, unde mulți fani i-au adus un ultim omagiu. ”Cu tristețe în suflet, anunțăm decesul binecunoscutului și popularului comic din Cornwall, Jethro”, se spune în mesajul postat.

Apreciatul actor s-a născut în St Buryan, în vestul Cornwall, fiind considerat unul dintre cei mai faimoși artiști de stand-up comedy din această regiune a Angliei. Jethro ar fi fost inspirat de un personaj cu același nume din sitcomul american The Beverly Hillbillies, potrivit Daily Mail.

Actorul, care era complet vaccinat și făcuse și doza booster, a contractat virusul cu 10 zile în urmă și a fost internat de urgență, timp de șapte zile.

Se vindecase de o boală necruțătoare

Managerul său, John Miles, a declarat că, în urmă cu doi ani, Jethro s-a luptat cu o boală necruțătoare, limfomul Hodgkin, dar acum boala era în remisie și era sănătos când s-a infectat.

A adus multă bucurie în sufletele oamenilor

Aducându-i un ultim omagiu prietenului său de peste patru decenii, Miles a spus că Jethro a fost omul care a adus bucurie milioanelor de oameni.

„Era un tip foarte bun, foarte amabil și foarte amuzant. A adus multă bucurie în sufletele oamenilor”, a spus managerul său.

Anul trecut a decis să se retragă

În februarie 2020, actorul anunța pe rețelele de socializare că „îmi închid microfonul”, luând decizia de a se retrage din lumea comediei.

Cu toate acestea, el a promis că își va onora viitoarele turnee, care, ulterior, au fost amânate din cauza declanșării pandemiei de coronavirus.

Mii de fani i-au adus comicului un omagiu pe rețelele de socializare, după ce vestea decesului lui a fost anunțată. Una dintre fanele sale a scris: „Este foarte trist. Ai adus atât de multe râsete în viețile atâtor oameni. RIP Jethro”.

„Era unic. Nu am întâlnit niciodată pe nimeni care să spună o vorbă urâtă despre el și asta arată că era un om cu un mare caracter”, a comentat un apropiat al artistului.