Doliu în lumea filmului! Un actor îndrăgit a murit la 33 de ani. Era cunoscut pentru rolul său în Spartacus

Francis „Frankie” Mossman, cunoscut pentru rolurile sale din „Shortland Street”, „Spartacus”, și „The Horizon” a fost găsit mort săptămâna trecută, în timpul weekend-ului.

Actorul în vârstă de 33 de ani, născut în Noua Zeelandă, a apărut în „Shortland Street” în 2006, înainte de a se muta la Sydney în urmă cu 10 ani, unde a devenit faimos pentru „The Horizon” și „Spartacus”.

Avem o epidemie de pierdere a oamenilor aflați în izolare

Actorul Paul Layton, care a jucat cu Mossman în seria „The Horizon”, a explicat pentru Daily Mail Australia că acesta se chinuia în timpul lockdown-ului deoarece nu era sigur dacă va găsi un loc de muncă.

„Pare că avem o epidemie de pierdere a oamenilor aflați în izolare iar nimeni nu vorbește despre asta”, a spus Paul Layton.

Moartea lui Francis Mossman vine la doar trei săptămâni după ce starul Dieter Brummer a murit. Trebuie menționat că și acesta avea probleme cu sănătatea mintală în timpul lockdown-ului.

Amintim că Francis Mossman a publicat în ziua de 4 august mai multe poze pe instagram, alături de câinele lui. „Câinelui nu-i place lockdown-ul”, a scris el.

Anterior, acesta a vorbit în mod deschis despre problemele cu care se confruntă după alt câine de-al lui a murit în timpul lockdown-ului.

„Mereu mă confrunt cu puțină nefericire. Totuși, gândul că îl aveam pe Hoff îmi oferea mult confort. Nu plâng niciodată, însă în ultimele două zile am plâns incontrolabil”, a spus regretatul actor, la vremea respectivă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frankie Mossman (@francismossman)

Sursa foto: Pixabay