Pe 11 august, autoritățile din Ploiești au intervenit de urgență, după ce o femeie i-a anunțat că doi copii, în vârstă de doar doi ani, s-au prăbușit de la etaj.

S-a aflat ulterior că cei mici erau gemeni și că locuiau la etajul 10 al blocului de unde au căzut. Cei mici stăteau într-un apartament cu mama lor, fratele mai mare, concubinul femeii și o prietenă de-ale ei.

Incidentul a stârnit revoltă în rândul oamenilor și a ridicat multe semne de întrebare. Se pare că gemenii stăteau nesupravegheați în dormitor, iar la un moment dat s-ar fi urcat pe masa din dreptul geamului și au zăcut în gol la interval de 20-30 de secunde unul față de altul

Mama copiilor era ocupată la momentu tragediei, transmitea live pe Facebook din sufragerie, cu manele la maxim și țigara aprinsă. Jandarmii au anunțat-o că medicii încearcă să-i aducă la viață copiii, care zac pe asfalt, în fața blocului. Femeia a fost luată de oamenii legii și dusă la Psihiatrie, unde medicii au analizat-o pentru a stabili dacă era conștientă și dacă se afla sub influența substanțelor alcoolice sau interzise. Medicii au constatat că femeia nu suferă atât de mult pe cât lasă să se creadă.

Acum, mama se apără de comentarile celor care o critică. A făcut declarații la două zile de la momentul în care și-a înmormântat gemenii.

Mama gemenilor postează în continuare videoclipuri pe TikTok

Mama gemenilor, a fost externată de la Psihiatrie pentru a lua parte la funaraliile celor doi copii ai ei care au murit tragic, după ce au căzut de la circa 30 de metri. Deși acesteia i-a fost închis contul de TikTok după incident, a fost un prilej pentru a-și face unul nou. Astfel, femeia a început să posteze pentru prietenii ei virtuali din nou videoclipuri în care dansează și fredonează manele, dar și un videoclip în care îi ceartă pe cei care o critică.

„Îmi este doar de voi, copiii mei. Vina mea a fost că nu am fost atentă la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”, este descrierea videoclipului de pe TikTok.

La doar o oră după, mama a mai postat un clip, de această dată cu imagini cu gemenii ei.  De această dată, femeia a scris câteva rânduri în care le explică oamenilor că nu ea și-a aruncat copiii pe geam, ci singura ei vină este că nu i-a supravegheat.

@deashaiatst3stati in banca voastra nu mai crticati ca eu stiu mai bine ce este nu miam omorat eu copii sunt copi mei si ii iubesc si sufar enorm dupa ei♬ sunet original – deashaiatst3

 

Sursa foto: Dreamstime