Doliu în lumea medicală! Gheorghe Frătoaica, medic de la Urgența Spitalului Județean Argeș a murit sâmbătă, 3 iunie, după ce s-a luptat cu o boală grea. Medicul a ocupat pentru o perioadă și funcția de director medical al spitalului.

Un cunoscut medic s-a stins din viață

„Doliul întunericului a acoperit prea devreme familia Dr. Gheorghe Fratoaica. De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe (cum ii spuneam) decât prin fereastra amintirilor.

A părăsit sistemul medical cu discreție, după o lupta dusă cu mult curaj cu destinul nemilos al ultimilor ani . A fost medicul care a onorat urgența ,mergând până la extreme pentru a-și salva pacienții .

A vindecat mii de persoane, a trăit la maxim momentele când viața bolnavilor era pusă la îndoiala și el știa că poate să răzbească , a dat dovadă de profesionalism , așa cum numai un medic își poate arata harul in cariera sa. Rămas bun, Bebe! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris medicul Alina Martău pe pagina sa de Facebook.

Doliu imens în România

Zilele trecute, jurnalistul Adi Ilinca s-a stins din viață după ce o tumoră cerebrală i-a afectat foarte mult sănătatea. Acesta a murit la spitalul în care era internat cu mama sa. Din nefericire, femeia suferă și ea de o boală gravă

Adi Ilinca, jurnalistul argeșean cunoscut pentru angajamentul său în susținerea presei tipărite, a încetat din viață la vârsta de doar 48 de ani. Tristul eveniment a avut loc pe data de 26 mai, în timp ce se afla în azilul „Casa Seniorilor” din Pitești.

Acesta suferea de o boală cumplită. El a fost supus unei intervenții chirurgicale în Germania pentru a înlătura o tumoră cerebrală, însă, din păcate, boală a recidivat a treia oară în toamna anului 2022 și i-a fost fatală.

Regretatul jurnalist se dedicase în fiecare zi publicării săptămânalului său numit „Impuls de Argeș”, pe care l-a lansat acum șapte ani. Însă, în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate, publicarea ziarului s-a făcut cu întreruperi.

Cu tristețe, odată decesul lui, s-a închis și acest important capitol al presei locale, numit „Impuls de Argeș”. Jurnalistul a pierit la vârsta de 48 de ani, în timp ce era internat alături de mama sa, care suferea și ea de o afecțiune gravă. În acele momente dificile, Adi Ilinca a avut-o alături de el pe prietenă lui, care nu l-a părăsit până la sfârșitul vieții.