Doliu în lumea muzicii. Un cunoscut basist al unei trupe din România a murit în urma infectării cu COVID. Este vorba de Laur Fratostiteanu, chitaristul trupei ieșene „Titan”. Acesta a murit în urma infectării cu noul coronavirus. Cutremurătorul anunț a fost făcut de un apropiat al său, medicul Lucian Burlea. Acesta a susținut, într-un mesaj pe Facebook, că prietenul său, răpus de Covid-19, era „un mare antivaccinist”. Important de menționat este că Laur Fratostiteanu era medic stomatolog.

”Mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani”, a scris Lucian Burleac, pe Facebook.

COVID l-a lovit năprasnic

Acesta a amintit că prietenul său era bass-istul trupei Titan din Iași. Muzica oferită de aceasta a avut un impact real puternic, pentru toți cei care iubeau atunci muzica rock. Acum, însă, îndrăgitul cântăreț nu va mai putea presta nici măcar în amintirea vremurilor trecute. Așa cum a admis și prietenul său, Laur Fratostiteanu a fost răpus de COVID. Ironia sorții este că el era un antivaccinist convins.

„A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupă la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock. Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a mai povestit îndurerat Lucian Burlea, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook.