Doliu în PSD înainte de Învierea Domnului! Șerban Grațian a murit

Doliu în PSD înainte de Învierea Domnului! Șerban Grațian a murit. El a fost președintele Consiliului Județean Cluj între anii 2000 – 2004.

În anul 2011, i-a fost acordat titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj – „Clujean de Onoare”. La aflarea cumplitei vești, mai mulți oameni și-au exprimat regretul.

„O veste tristă, în prag de Înviere: Șerban Grațian a plecat dintre noi la cele veșnice. A fost președintele Consiliului Județean între anii 2000-2004 și Cetățean de onoare al județului Cluj.

Dumnezeu să îl aibă în paza Sa! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis, joi, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj prin intermediul rețelelor sociale.

„Dumnezeu să-l aibă în pace! Condoleanțe familiei!” / „A fost un om de excepție, Dumnezeu să-l odihnească!” / „Condoleanțe familiei îndurerate!” / „Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!” / „Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris oamenii în secțiunea de comentarii.

Doliu în PSD! A murit Vergil Sârbu, primarul comunei Rotunda

Nu cu mult timp în urmă, Vergil Sârbu s-a stins din viață. A fost primarul comunei Rotunda, situată în județul Olt. A decedat la onorabila vârstă de 74 de ani. A condus Primăria Rotunda timp de patru mandate consecutive.

Lupta de aproximativ doi ani cu o boală incurabilă. A avut intenția de a se retrage din activitatea politică, în urmă cu doi ani. Totuși, în cele din urmă, a decis să-și ducă la bun sfârșit cel de-al patrulea mandat. A avut o carieră îndelungată în forțele de poliție. A ajuns la rangul de colonel. A ocupat poziția de șef al Serviciului Pază și Ordine în cadrul Poliției Județene Olt.

În sfera administrației publice, a intrat ca reprezentant al PSD și a obținut victoria în alegerile locale de patru ori consecutiv.

„RAMAS BUN ,DOMNULE PRIMAR VERGIL SARBU! În numele Consiliului Local și nu numai, ne exprimam regretul profund, la aflarea vestii de trecere in nefiinta a primarului localității Rotunda, VERGIL SARBU!

Acum în aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu sa găsim cuvintele, pentru ca nimic nu mai poate mângâia sufletele greu încercate. Transmitem pe aceasta cale ,condoleanțe membrilor familiei îndurerate și speram ca prezenta și sentimentele de compasiune ale rudelor,prietenilor și tuturor celor care sunt alături in aceste momente pline de durere si tristețe, sa le aducă cât de cât alinare și mângâiere!

Dumnezeu sa-i ierte păcatele și sa-i primească sufletul în Împărăția Sa! La câte lucruri bune ați făcut pt localitatea noastră, o sa rămâneți o amintire mai mult decât frumoasa în sufletele noastre ! Drum lin către îngeri!”, a transmis un cunoscut al regretatului primar.