Doliu în PSD! Socrul viceprimarului municipiului Huși a murit înecat

Doliu în PSD! Socrul viceprimarului Ioan Valeriu Ciupilan al municipiului Huși, județul Vaslui, a pierit într-un accident nefericit. Bărbatul în vârstă de 75 de ani a căzut în piscina din curtea casei şi s-a înecat.

Evenimentul tragic a avut loc în timp ce viceprimarul şi soţia sa erau plecaţi de acasă, lăsându-l pe el să aibă grijă de locuinţa lor. Într-un moment nefericit, în timp ce se juca cu câinele familiei, bărbatul a remarcat o jucărie a animalului de companie plutind în piscină. Încercând să o recupereze, a alunecat şi a căzut în apă. Soţia sa a sunat imediat la serviciile de urgenţă. Totuși, eforturile medicilor de a-l resuscita au fost în zadar.

Comunitatea locală este în stare de șoc și își exprimă profundul regretele pentru pierderea suferită de familia viceprimarului.

„După efectuarea protocolului de resuscitare, corpul victimei nu a răspuns manevrelor efectuate, personalul ambulanței SAJ Vaslui fiind nevoit să declare decesul bărbatului”, a informat, duminică, ISU Vaslui.

Recent, a murit și fostul primar al comunei Holboca

În noiembrie 2023, PSD a mai suferit o mare pierdere. Fostul edil al comunei Holboca din județul Iași, Gheorghe Ștefurac, a încetat din viață. A plecat dintre noi în ziua de 19 noiembrie 2023, la vârsta de 67 de ani. Cauza exactă a decesului său rămâne necunoscută. Gheorghe Ștefurac a condus destinele comunei Holboca timp de două decenii, între anii 2000 și 2020.

„Cu profundă tristețe, am primit vestea trecerii în neființă a domnului Gheorghe Ștefurac, fost primar al comunei Holboca. Transmit sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

Domnul Ștefurac a fost un om de o deosebită valoare, un lider dedicat comunității și un exemplu de integritate și angajament în serviciul public.

Amintirea realizărilor sale semnificative pentru comună Holboca va rămâne un model de urmat pentru noi toți. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris un deputat pe contul său de Facebook.

Postarea sa a strâns zeci de comentarii. „Dumnezeu să-l odihnească în pace!” / „Condoleanțe!” / „Dumnezeu să-l ierte!” / „Dumnezeu sa-l ierte și sincere condoleanțe familiei îndurerate!” / „A fost un om destoinic, un bun gospodar, cu dragoste față de oameni dar și cu respect pentru buna gospodărire a domeniului public și privat al comunei. A implementat proiecte care au ridicat calitatea vieții cetățenilor din comuna Holboca. Dumnezeu să l primească în Împărăția Lui!”