Doliu imens la Hollywood! O superiubită acrtiță, celebră mai ales după ce a jucat în filmul „Titanic” a încetat din viață. Este vorba de actrița Elsa Raven, cunoscută pentru rolurile sale memorabile din filmele „Titanic” și „Back To The Future”, a murit la vârsta de 91 de ani.

Elsa Raven avea 91 de ani și a murit în casa ei din Los Angeles, a anunțat agentul acesteia, citat de thesun.co.uk.

Elsa – născută Rabinowitz – este cunoscută ca doamna care strânge bani pentru „Salvarea Ceasului din Turn”, în celebrul film „Back To The Future”. Ea a interpretat și rolul Idei Strauss în „Titanic” (1997), femeia care a stat în pat, alături de soțul ei, în momentul scufundării pachebotului.

Scena emoționantă apare și în videoclipul piesei „My Heart Will Go On” al lui Celine Dion.

Elsa și-a început cariera în 1970, cu rolul din „The Honeymoon Killers”, continuând apoi cu cel al agentului imobiliar din „The Amityville Horror”. Iubita actriță a mai jucat în seriale precum „Days of Our Lives”, „The Fresh Prince of Bel-Air” și „ER”.

Elsa s-a retras din lumea filmului și televiziunii la vârsta de 80 de ani, ultima producție în care a jucat fiind „Answers to Nothing” (2011).

Starul lasă în urmă o cumnată și 15 nepoți și nepoate.

Decesul acesteia vine după ce un alt mare actor a încetat din viață. Sir Sean Connery, unul dintre cei mai prolifici actori din generația sa a murit la vârsta de 90 de ani. Sir Sean Connery A jucat în filme precum „The Untouchables”, „The Rock” sau „First Knight”, dar celebritatea i-au adus-o rolurile în care l-a interpretat pe James Bond.

Actorul a fost considerat multă vreme drept unul dintre cei mai buni actori care au interpretat rolul spionului iconic James Bond. Acesta fusese decorat de regina Elisabeta a II-a în anul 2000.

Potrivit BBC, a murit în somn în timp ce se afla în Bahamas. Presa britanică mai scrie că starul nu se simțea bine în ultima vreme.