Este vorba despre actorul şi comediantul britanic John Sessions. Acesta s-a stins din viață la 67 de ani, în locuinţa sa din sudul Londrei în urma unei probleme cardiace, a anunţat marţi agentul său.

Agentul său, Alex Irwin, a făcut o declarație de presă în care a anunțat că marele actor „a murit în casa sa din sudul Londrei din cauza unei probleme la inimă”.

Și prietenul lui John, Ronni Ancona a transmis un mesaj pentru The Telegraph.

„Era un talent aparte, cu un intelect nemaivăzut ce reușea să traducă inteligența sa vastă într-o comedie pură, nealterată”, scrie The Sun.

Cine a fost John Sessions

John Sessions s-a născut în Scoţia şi a devenit cunoscut datorită apariţiilor sale regulate în mai multe serii de televiziune, printre acestea numărându-se „Spitting Image” şi „Whose Line Is It Anyway?”.

Actorul a jucat de asemenea în spectacole solo pe scena teatrului londonez din West End, în anii 1980.

S-a născut în Ayrshire, Scoția și s-a mutat în Londra pentru a studia la renumita Academie Roială de Arte.

Titlul care i-a adus cea mai multă faimă a fost „A cui este replica asta?”, un serial de comedie bazat pe improviațiile actorilor.
A recunoscut că este gay și obișnuia să împărtășească detalii intime din viața personală în timpul interviurilor.

A început un doctorat în Canada, dar nu l-a mai terminat. John a dezvăluit în nenumărate rânduri că se chinuia să clădească o relație bună cu tatăl său, dar totul s-a schimbat în bine odată cu moartea mamei sale, moment în care cei doi s-au „reconectat”.