Este vorba despre actrița japoneză Yuko Takeuchi. Aceasta a fost găsit moartă în locuința ei din Tokyo, la vârsta de 40 de ani. De-a lungul carierei a fost recompensată cu numeroase premii, conform celor transmise de BBC.

Ce informații reies din investigația lansată de poliție

Presa locală transmite că poliția a lansat o investigație și bănuiește ca femeia, mamă a doi copii, s-a sinucis. Trebuie menționat că actrița a fost găsită de către soțul ei și transportată la spital, unde decesul a fost confirmat

Yuko Takeuchi era o actriță de renume în Japonia, unde a apărut în numeroase filme și seriale. A jucat și în serialul HBO Miss Sherlock, difuzat în numeroase țări, printre care și SUA. Yuko Takeuchi a câștigat trei premii ale Academiei Japoneze de Film pentru rolurile sale.

De asemenea, sinuciderea nu a fost confirmată în cazul său, însă aceasta a fost recent cauza morții pentru numeroase vedete japoneze: actrița Sei Ashina în septembrie, actorul Haruma Miura în iulie și luptătoarea Hana Kimura în luna mai.

Chiar dacă numărul cazurilor s-a redus după introducerea unor măsuri preventive, în 2015, Japonia este țara cu una una dintre cele mai ridicate rate ale sinuciderii din lume.

Decesul lui Haruma Miura

Actorul japonez Haruma Miura, cunoscut din filmele „Attack on Titan” şi „Kimi ni Todoke”, a murit la vârsta de 30 de ani. Autorităţile nipone sunt de părere că acesta s-a sinucis, conform aramajapan.com

Miura a fost găsit în locuința lui de către poliția din Tokyo după ce managerului acestuia a spus că actorul nu a apărut la o întâlnire.

„Către fani și persoanele îngrijorate, ne cerem scuze pentru îngrijorarea și supărarea cauzată. Detaliile încă sunt în proces de confirmare și vă vom informa din nou”, a transmis compania de management într-o declarație.

În luna martie, o producție în care acesta trebuia să apară a fost afectată de către pandemia cauzată de infamul coronavirus. Chiar dacă nu a fost vina lui, actorul a pus multă presiune pe el însuși.

Surse din anturajul acestuia spun că actorul era predispus unui stres enorm din cauza faptului că era perfecționist atunci când venea vorba de munca lui.