Este vorba despre un actor și cântăreț din Taiwan. Alien Huang, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit inconștient în apartamentul său din Taipei, de tatăl lui, conform presei internaționale.

Cauza morții

Bărbatul a mers la locuința fiului său după ce acesta nu i-a răspuns la telefon. Trupul lui a fost găsit în dormitor, în fața băii, iar apa încă curgea la cadă. Rezultatele preliminare ale autopsiei arată că artistul suferea de o boală cardiovasculară iar cauza decesului ar putea fi un atac de cord, conform taiwannews.com.tw

Alien Huang a fost membru al trupei de băieți HC3, iar apoi a făcut parte din trupa Cosmo. Ulterior, el a trecut la actorie și a apărut în filme ”Wild and Holiday Dreaming”, dar şi în seriale ca ”Freedom of Half Grown Ups” şi ”Mysterious Incredible Terminator”.

Vestea tristă vine la doar câteva zile de când, Ashina Sei, o actriță celebră în Japonia, cunoscută și la Hollywood, a fost găsită moartă în locuința ei din Tokyo, luni. Vedeta avea 36 de ani. Atât polițiștii, cât și reprezentanții acesteia au confirmat că Sei s-a sinucis. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele ei.

Doliu imens în lumea filmului

Un renumit actor, supranumit „omul cu o mie de voci”, a murit la vârsta de 93 de ani. Decesul a avut loc în data de 11 septembrie, însă a fost ținut ascuns din considerente pentru familia lui.

Este vorba despre actorul francez Roger Carel, conform celor relatate de către Le Figaro.

Regretatul Roger Carel, cunoscut drept Carel, şi-a împrumutat vocea personajului Astérix timp de 47 de ani. Pe lângă Astérix, acesta a dat viață multor personaje îndrăgite cu vocea lui: Winnie, Jolly Jumper, Milou, Idéfix şi şarpele Kaa din „Cartea junglei”.

Fiul acestuia a confirmat pentru Le Parisien că starul a murit în data de 11 septembrie.

„Nu ne-am dorit să comunicăm decesul, din consideraţie pentru soţia lui, foarte bulversată. Nu am dorit ca ea să fie asaltată de mesaje din partea comunităţii profesionale sau a jurnaliştilor”, a transmis fiul lui Roger Carel pentru Le Parisien.