Doliu enorm în lumea cinematografiei. Supercunoscuta actriță și producătoarea de filme Dawn Wells a murit miercuri din cauza coronavirususului. Ea a devenit extrem de apreciată și faimoasă pe plan internațional pentru rolul din serialul TV ”Gilligan’s Island” de la mijlocul anilor 1960.

Vedeta Dawn Wells avea 82 de ani. Publicistul ei, B. Harlan Boll, a făcut anunțul morții sale pe rețelele de socializare.

Actrița a devenit cunoscută după ce a participat la concursurile de frumusețe. În 1959, în calitate de Miss Nevada, a concurat la Miss America. La scurt timp, ea a avut roluri minore în spectacole precum 77 Sunset Strip, Maverick, Bonanza și The Joey Bishop Show. În 1964, Dawn Wells a jucat rolul lui Mary-Ann din filmul Ginger și a devenit un sex simbol la mijlocul anilor 1960. Succesul răsunător a fost, însă, datorită rolului din serialul TV ”Gilligan’s Island”.

Chiar în perioada Crăciunului, actrița a publicat un mesaj pe contul său de Facebook. Nimeni nu a știut prin ce trece cunoscuta asctriță, aceasta neoferind detalii despre starea ei de sănătate.

Mesaj cutremurător pe Facebook

”Păstrați-vă inima ușoară și împărtășiți râsete în jur. Găsiți bucurie în mijlocul pandemiei. Sunt recunoscătoare și mă tem de devotamentul profesioniștilor noștri din domeniul sănătății”, a scris actrița.

Tot în ultima zi a anului a mai venit o veste tristă. Actorul şi regizorul francez Robert Hossein, cunoscut pentru rolurile din seria filmelor „Angélique” şi pentru adaptarea „Les Misérables” cu Lino Ventura în rol principal, a murit joi la vârsta de 93 de ani. Hossein s-a făcut remarcat şi pentru spectacolele de teatru grandioase şi populare. El s-a născut s-a născut pe 30 decembrie 1927, la Paris. Tatăl lui a fost dirijorul şi compozitorul iranian André Hossein, iar mama lui, pianistă de origine ucraineană. A urmat cursuri de actorie la şcoala lui René Simon. A fost iniţial actor şi regizor la Theatre Grand Guignol în Montmartre. A debutat în regia de film cu „Les salauds vont en enfer” (1955), care a avut-o protagonistă pe Marina Vlady,