Este vorba despre Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc și cunoscut drept „impresarul vedetelor”. Bărbatul s-a stins din viață după ce a dus o luptă grea cu noul coronavirus.  Potrivit click.ro, Lucian Ionescu era internat în stare gravă la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din București, după ce fusese infectat cu COVID-19.

Anunțul cel tragic a fost făcut chiar de fiul său, în mediul online. Acesta l-a descris pe tatăl său ca fiind un om ”foarte sfânt” și i-a rugat pe toți cei care l-au cunoscut să se roage pentru el.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost transmis de acesta.

Soția sa este în continuare la spital

De menționat este faptul că impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces. Acesta era internat la Cantacuzino, intubat.

Nici soția sa nu a scăpat. Janine, soția impresarului e internată în prezent la Spitalul Victor Babeş, după ce a fost și ea infectată cu noul coronavirus.

Lucian Ionescu a avut o carieră de succes și a fost mâna dreaptă a multor personalități importante. El a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Andreea Bălan sau trupele Candy şi Krypton.