Diana Șoșoacă, atac la baionetă la adresa Premierului Florin Cîțu! Senatoarea a evocat în Parlament amintirea congresului al XIV-lea al PCR.

Iar Florin Cîțu a fost ținta unui tir de acuzații legate de angajamentele pe care și le-a asumat la Bruxelles, pentru a putea atrage împrumuturile de la Comisia Europeană.

Diana Șoșoacă, atac la baionetă la adresa Premierului Florin Cîțu! ”E o utopie!”

Diana Șoșoacă, parlamentar independent, a adus critici la adresa Premierului Florin Cîțu, deoarece acesta nu a prezentat întregul document PNRR, pe care România urmează să îl prezinte la Bruxelles.

”Ne cereți să votăm un acord pentru subvenționarea unui PNRR. Care-i PNRR-ul? Ne ducem la Uniune, cu un PNRR pentru care se presupune că Parlamentul și-ar fi dat acordul să existe, deși noi nu l-am văzut în scris. Poate dânșii l-au văzut! E o utopie. Ce ne facem dacă UE ne spune că nu e bun?

Ce ne facem dacă UE nu vrea să ne dea banii? Eu nu am auzit de la domnul Cîțu decât un discurs care-mi aduce aminte de congresul al XIV-lea: Cîțu reales la al XV-lea Congres… Atât pot să zic de PNRR: cu tot respectul domnule Cîțu, dar aveți obligația să prezentați Parlamentului tot ceea ce conține.

”Credeți că suntem proști?”

Dumneavoastră ne cereți nouă să ne pronunțăm în necunoștință de cauză. Sunteți probabil singurul care l-ați citit, pentru că noi nu l-am citit. Să ne dați și nouă programul, că eu n-am auzit decât vorbărie: o să facem, o să obținem… Ce o să faceți?

Cumva UE a cerut să desființați CFR Marfă? Cumva UE vă cere să desființați portul Constanța? De ce? Ca să câștige olandezii? Credeți că suntem proști?

Cum am stat fără Schengen până acum putem sta și de aici înainte. Nu trebuie să renunțăm la portul Constanța pentru că așa vi se cere. Ce v-a cerut UE în schimbul acestor bani de nu arătați PNRR-ul?”, a afirmat Diana Șoșoacă, în ședința comună a Camerei Deputaților și a Senatului, potrivit Antena 3.