Diana Șoșoacă reacționează după ce s-a aflat că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19. Mai exact, senatoarea își menține părerea despre imunizarea cu ser și consideră că fiecare este liber să facă ce vrea, chiar și Patriarhul Daniel.

Totodată, ea a mai adăugat că nu înțelege când s-a vaccinat acesta, în contextul în care miercuri seară era prezent la Parlament.

„Este strict opțiunea dânsului. Din câte știu eu, Patriarhul este un om matur, care poate lua cele mai bune decizii pentru propria persoană. Pe de altă parte, Patriarhul a fost miercuri seara în Parlament, la ședința noastră festivă, cine știe când s-o fi vaccinat?!, s-a întrebat retoric Diana Șoșoacă.

În ceea ce privește vaccinarea anti-covid, Diana Șoșoacă spune în continuare că nu are de gând să se imunizeze. Senatoarea susține că serurile anti-covid nu te feresc de infectare, iar persoanele vaccinate sunt cele care transmit boala în continuare.

Diana Șoșoacă nu crede în vaccinul anti-covid

Totodată, ea a mai adăugat că este destul de clar că boala nu va fi oprită printr-un vaccin, în contextul în care virusul se transmite în continuare.  Senatoarea a dat exemplu situația din Austria, unde atât persoanele vaccinate cât și cele nevaccinate sunt acum restricționate chiar dacă au sau nu certificat verde.

În cest context, Diana Șoșoacă precizează că nu are deloc încredere în serul anti-covid.

„În ceea ce mă privește, poziția mea rămâne aceeași: nu mă vaccinez! Nu am nimic împotriva celor ce au decis să se vaccineze, dar eu personal nu o voi face. În continuare, autoritățile nu au reușit, și aici nu mă refer doar la cele din România, dar și la cele din alte țări, europene în primul rând, să facă dovada certitudinii că folosind acest vaccin situația se îmbunătățește.

Dimpotrivă, avem persoane vaccinate care continuă să se îmbolnăvească sau să transmită boala, deci nu există certitudinea că vaccinându-ne vom întrerupe transmisia acestei boli.

Nu mai departe de zilele trecute, Austria a decis să reintroducă carantina, și pentru cei nevaccinați, dar și pentru cei vaccinați! Și atunci, vă întreb și mă întreb, și-i întreb pe toți ceilalți, despre ce fel de certitudini discutăm atunci când vorbim despre vaccinare?, mai susține senatoarea independentă, pentru impact.ro.