Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri incredibile despre George Simion! Senatoarea a răbufnit într-o emisiune televizată.

Șoșoacă spune şi-a schimbat părerea despre acesta, după ce co-președintele AUR nu a apărat-o față de ceilalți membri de partid, care i-au cerut excluderea.

Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri incredibile despre George Simion

Controversata politiciană a răbufnit în direct, într-o emisiune de televiziune:

”Am spus eu altceva vreodata decât adevarul? De aseară nu am mai vorbit cu membrii AUR. Mi-au spus că totul s-a întâmplat cu aprobarea lui George Simion. Mi-a dat şi mesaje, mi-a scris şi azi-noapte pe la 3. Mi-a spus că trebuie să ne întâlnim, că fierbe lumea.

Toată lumea este dezamăgită şi de George, eu nu m-am aşteptat la asta. Nu ştiu dacă aţi auzit ce a zis live pe Facebook. Conform Constituţiei, dacă mă dai afară din partid, nu mă dai şi din Parlament.

Şi atenţie, eu până acum nu am primit nicio înştiinţare. Nu am văzut niciun comunicat. Decât un comunicat că mi s-a retras sprijinul politic. Avem o problema juridică” , a declarat senatoarea, potrivit evz.ro.

”Era foarte important să mergem acolo”

Mai mult, Diana Șoșoacă a relatat o întâmplare personală din timpul campaniei electorale.

”Eu i-am propus lui George să mergem la Ţebea, în campania electorală, la mormântul lui Avram Iancu şi la gorunul lui Horea, pentru că acolo este izvorul libertatii.

Era foarte important să mergem acolo unde este izvorul libertății și oamenii au murit pentru eradicarea iobăgiei, a sclaviei și dobândirea drepturilor.

Am făcut poze la gorun, am avut-o pe o doamnă ghid și apoi l-am rugat să mai stea un pic, lângă mormântul lui Avram Iancu.

Şi i-am zis: George sunt foarte multe lucruri care se spun acum în presă. Nu vreau să le dau crezare și i-am zis să jure pe acest pământ sfânt că nu va trăda nația.

”Eu consider că a jurat strâmb”

Şi a zis că el e de 15 ani în lupta asta şi a jurat pe pământul sfânt din faţa mormântului lui Avram Iancu că nu va trada.

Eu consider că a jurat strâmb. Adică, spune acum George Simion: Diana e un caz special, eu o susțin, rămân alături de ea, îi voi susține toate demersurile legislative cu privire la poporul român, dar va fi senator independent.

Dumneavoastră cum interpretaţi „Diana e un om special şi o sustin şi îi voi susţine toate demersurile pentru binele poporului român, dar va fi senator independent?”

Care este singura cale de împăcare transmisă de Diana Șoșoacă

Singura cale de împăcare între mine si AUR este ca domnii Lavric, Claudiu Târziu şi Dan Tănasă să fie excluşi din partid”, a mai spus Diana Şoşoacă

„Domnul Lavric în toată nebunia aceea a spus ceva: Cum ai putut să îi faci pe criminali pe PNL și USR? Cine ești tu să faci asemenea acuzații?’

Am făcut niște acuzații bazate pe niște cercetări științifice. Și vă mai spun ceva. Cei din biroul permanent au în fața lor pe pupitrele lor declarațiile noastre politice, ele sunt citite înainte de către ei. Interpelerările, întrebările sunt citite de către biroul permanent.

Ei știu foarte bine ceea ce urma eu să spun. Urma să cer demisia domnului Arafat, să îl acuz de anumite fapte de corupție și mi s-a spus că este inadmisibil pentru un poltician să facă asemenea declarații politice”, a declarat Diana Șoșoacă într-o emisiune televizată.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.