Diana Șoșoacă rupe tăcerea! Senatoarea a dezvăluit la Antena 3, că a avut o discuție cu George Simion, copreședintele AUR, care i-a propus mai multe funcții.

Conform acesteia, George Simion a spus că vrea să conducă România, ca președinte sau premier. De asemenea, Șoșoacă spune că ea ar fi primit o funcție de judecător CCR, ministrul al Justiției sau chiar Avocat al Poporului.

Diana Șoșoacă rupe tăcerea

Senatoarea a transmis și că premierul AUR, Călin Georgescu, cel care a fost propunerea partidului, a fost „uitat” de George Simion.

Este demn de reamintit că senatoarea a fost prezentă luni, 15 februarie, în emisiunea „Jocuri de Putere”, difuzată la Realitatea PLUS. Acolo, senatoarea a scos la iveală faptul că a observat anumite schimbări de comportament în ceea cel privește pe copreședintele AUR, George Simion.

A scos la iveală informații importante despre copreședintele AUR

Senatoarea a scos la iveală informații importante despre copreședintele AUR, George Simion. Aceasta a precizat că copreședintele AUR s-a schimbat și nu știe dacă există alte interese ale partidului la mijloc.

Aceasta a subliniat că nu știe dacă există alte interese ale partidului și a specificat că este în continuare membru AUR, până când i se aduce la cunoștință în scris.

Diana Șoșoacă a continuat prin a preciza că, după ce a cerut abrogarea anumitor legi, i s-a cerut ca, înainte să meargă la o televiziune, să spună unde se duce, ce discurs are, care sunt întrebările și cine mai este invitat.

Relația dintre Șoșoacă și George Simion

„Nu știu dacă există alte interese. Eu la momentul ăsta sunt membru AUR până nu mi se aduce la cunoștință în scris. Știu că George mi-a spus că există o echipă care se ocupă de tot ce înseamnă PR.

Că se vor ocupa de imaginea fiecărui parlamentar. Și mi s-a comunicat pentru că există inadvertențe, eu susțin abrogarea unor legi, am solicitat anularea a tot ceea ce însemană ordine cu privire la purtarea măștii.

Și mi-au spus ca înainte să mă duc la o televiziune să le spun unde mă duc, ce discurs am, și întrebările, cine mai este invitat.”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Ulterior, senatoarea a vorbit și despre relația de prietenie pe care a avut-o cu copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. Aceasta a spus că și el mergea pe aceleași idei ca și ea și că este șocată de schimbarea din discuțiile publice ale acestuia.

„Eu cu George am avut o relație de prietenie frumoasă. El mergea pe aceleași idei ca ale mele. Pentru mine este șocantă mișcarea lui George. Sunt șocante discuțiile pe care George le are acum în public”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin