Diana Șoșoacă a fost prezentă luni seara în cadrul emisiunii ”Jocuri de Putere” difuzată la Realitatea PLUS. Acolo, senatoarea a scos la iveală faptul că a observat anumite schimbări de comportament în ceea cel privește pe copreședintele AUR, George Simion.

Aceasta a subliniat că nu știe dacă există alte interese ale partidului și a specificat că este în continuare membru AUR, până când i se aduce la cunoștință în scris.

Diana Șoșoacă a continuat prin a preciza că, după ce a cerut abrogarea anumitor legi, i s-a cerut ca, înainte să meargă la o televiziune, să spună unde se duce, ce discurs are, care sunt întrebările și cine mai este invitat.

„Nu știu dacă există alte interese. Eu la momentul ăsta sunt membru AUR până nu mi se aduce la cunoștință în scris. Știu că George mi-a spus că există o echipă care se ocupă de tot ce înseamnă PR.

Că se vor ocupa de imaginea fiecărui parlamentar. Și mi s-a comunicat pentru că există inadvertențe, eu susțin abrogarea unor legi, am solicitat anularea a tot ceea ce însemană ordine cu privire la purtarea măștii.

Și mi-au spus ca înainte să mă duc la o televiziune să le spun unde mă duc, ce discurs am, și întrebările, cine mai este invitat.”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Diana Șoșoacă, despre relația de prietenie cu George Simion

Ulterior, senatoarea a vorbit și despre relația de prietenie pe care a avut-o cu copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. Aceasta a spus că și el mergea pe aceleași idei ca și ea și că este șocată de schimbarea din discuțiile publice ale acestuia.

”Eu cu George am avut o relație de prietenie frumoasă. El mergea pe aceleași idei ca ale mele. Pentru mine este șocantă mișcarea lui George. Sunt șocante discuțiile pe care George le are acum în public”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Marius Lulea a fost mereu la AUR

Senatoarea a vorbit și despre Marius Lulea, controversatul personaj care este președintele în acte al AUR. Potrivit Dianei Șoșoacă, acesta a fost mereu la AUR și discuta cu soțul senatoarei despre strategia care trebuia făcută.

„Marius Lulea a fost mereu la AUR. El vorbea mereu cu soțul meu despre strategia care trebuia făcută, despre anularea măsurilor din pandemie. este cel care a înființat acest partid conform actelor.

Întotdeauna Marius Lulea era prezent la întâlnirile pe care eu le-am avut la Parlament. Nu știu de unde veneau banii. Pe mine nici nu m-a costat campania electorală pentru că aveam notorietate. Dânsul spunea că a investit 100 de mii de euro și voia să luăm măcar 3% să-și recupereze banii”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin