Diana Șoșoacă nu se lasă. Ea iese din nou la atac. Senatoarea AUR a explicat cum a ajuns în partid. Ea l-a atacat și pe liderul George Simion. În opinia sa, acesta se află acum e între ciocan şi nicovală.

Diana Şoşoacă a făcut o serie de comentarii într-o intervenţie la postul de televiziune România Tv. Ea a analizat ultima dezvăluire legată de AUR. În opinia sa, George Simion”este între ciocan şi nicovală”. Șoșoacă a replicat astfel la ultimele sale afirmaţii privind o presupusă operaţiune “a sistemului”.

Senatoarea a explicat filiera pe care a ajuns să intre în Parlament o dată cu partidul AUR.

“…I-am spus poţi să mergi pe două căi. Poţi să nu faci lucrul acesta, nu ai bază, nu ai nicio hotărâre definitivă împotriva acestui om, Francisc Tobă.

Eu sunt om al legii. Până când nu există o judecată eu nu pot acuza un om. Aici în România ne-am obişnuit să vorbim fără acte şi fără să avem acţiuni în instanţe”, a comentat senatoarea.

Șoșoacă: Îmi este clar acum

“Dacă tot facem pe creștinii unuia dintre pilonii partidului, ce spune el despre excluderea mea. Eu am adeziune la partid şi sunt cu cotizaţiile la zi. Nu s-au îndeplinit formalitățile pentru excludere. Nu mi s-a adus la cunoştinţă.

La momentul depunerii actelor mele…o să vă pun la dispoziție adeziunea. Eu niciodată nu am fost membră a partidului Neamul Românesc. Am venit pe filieră, am fost susținută dar nu am fost vreodată membru.

Eu am spus că George (Simion) e între ciocan şi nicovală. Îmi este clar că e pus sub presiuni acum. Eu nu m-am certat niciodată cu niciun membru de acolo.”, a explicat Şoşoacă.

Un mesaj intern al lui George Simion acesta încearcă să le explice membrilor tensiunile din interiorul partidului. Simion consideră tot ceea ce se întâmplă în aceste zile face parte din Operațiunea ”Revanșa Sistemului”. El recunoaște că AUR a băgat în Parlament mulți oameni cu probleme.