Se rupe AUR? George Simion, co președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video prin care precizează că este foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, subliniind că foarte mulți români și-au pus încrederea și speranța în AUR.

”Sunt foarte, foarte supărat. Mulți români și-au pus speranța în noi. Suntem ultima șansă să redăm Românie demnitatea pierdută și de două luni stau în clădirea din spatele meu, în Parlament pentru a împieduca ceva ce încearcă foarte mulți oameni cu intenții rele”, își începe George Simion mesajul.

Se rupe AUR? George Simion: Eu nu sunt de vânzare

Acesta a mai precizat că mulți încearcă să cumpere parlamentri pentru a crea un alt grup distinct și că aceștia au apelat la orice au putut.

Co-președintele AUR a spus că în ciuda acestor aspecte, el nu este de vânzare.

”Vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere. Dar eu nu sunt de vânzare. Au încercat cu zeci de mii de euro să ne ia parlamentari și vor creearea unei grupări distincte. Pentru asta au apelat la orice au putut. La bani cum v-am zis, la certuri între noi, la dezbinăre, la intrigi”, mai spune co președintele AUR.

AUR trebuie să fie o organizație corectă

George Simion a mai punctat că AUR nu a vrut, de la început, să se asocieze cu alte partide și nu a dorit să aibă de a face cu oameni care au probleme penale.

”Noi românii nu reușim de multe ori să fim uniți li ne lăsăm dezbinați. Noi trebuie să fim pentru unirea românilor.

La fel de la început am zis că nu vrem să ne asociem și ne-am dezis de oameni cu probleme penale, de oameni cu sânge pe mâini pentru că trebuie ca AUR să fie o organizație corectă care să crească pentru națiunea română.”, mai spune acesta.

George Simion o susține în continuare pe Diana Șoșoacă

În cadrul aceluiași videoclip, co președintele AUR, George Simion, precizează că, deși Diana Șoșoacă a fost exclusă din partid, acesta o va susține în continuare.

”Un caz aparte este al colegei Diana Șoșoacă. Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR, la Iași și veniseră mulți să îi bage intrigi, să-i șoptească în ureche că nu o vom lăsa să își ia mandatul în primire și că îi vom pune piedici.

Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României chiar dacă nu s-a înțeles cu unii sau cu alții dintre colegi. Va fi în continuare senator al României, independent.

Așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți să încerce să mă influențeze pe mine ca să lovească în ea pe inițiativele corecte în lupta cu grupurile mafiote care luotă ne va găsi împreună, o să o susțin.”, spune George Simion în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Sorin Lavric și Claudiu Târziu au dat-o afară din grupul parlamentar, însă George Simion continuă să o susțină.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica