Potrivit Click! povestea de iubire dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-a încheiat încă de acum vreo trei săptămâni, în jurul datei de 27 martie. Deși nu au anunțat public, există însă toate semnele că drumurile lor s-au despărțit.

Chiar dacă nu au făcut un anunț public, există toate semnele că drumurile lor s-au despărțit și că nu e vorba doar de niște zvonuri răuvoitoare: Norris Măgeanu și-a actualizat statusul la Facebook din ”într-o relație” în ”singur”, iar Ana a șters toate fotografiile de pe Instagram în care era alături de fostul ei logodnic. Și erau foarte multe.

În plus, dovada cea mai elocventă este că ea nu mai poartă inelul de logodnă, pe care îl avea inclusiv în timpul meciurilor și pe care îl purta inclusiv la jumătatea lunii trecute, când se antrena la stadionul Tineretului alături de Jaqueline Cristian.

O fotografie postată pe Instagram la 8 aprilie dovedește acest lucru, ca și faptul că Ana petrece izolarea impusă de pandemia de coronavirus acasă, la Sinaia, alături de familia sa, în loc să stea cu Norris Măgeanu, ca în trecut.

Ana Bogdan, în vârstă de 27 de ani este una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România, revenind în acest an în top 100 mondial, dar și una dintre cele mai frumoase sportive din tenis. Norris Măgeanu, 44 de ani, este președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, dar și un adevărat playboy autohton, ce părea că și-a găsit liniștea în tenismena din Sinaia. Astfel că, au devenit un cuplu la începutul anului 2017, logodindu-se în același an, la data de 29 aprilie.

„Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi. Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ.

Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă. Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: «Am făcut-o!» Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!”, preciza pe Instagram jucătoarea de tenis.

Cei doi erau de nedespărțit, iar Norris a însoțit-o pe sportivă la fiecare turneu, indiferent pe ce continent se desfășura acesta.