LIVESCORE

Este 0-1. A marcat Florinel Coman pentru FCSB în minutul 52, din lovitură liberă.

Înainte de lovitura liberă, meciul a fost întrerupt pentru câteva minute din cauza torţelor aruncate pe teren.

Niciuna dintre echipe nu a reuşit deocamdată să înscrie pe Arena Naţională. Scorul la pauză este 0-0.

Fundașul dinamovist Josue Homawoo a părăsit accidentat terenul în minutul 29. El abia revenise după ce o accidentare l-a ţinut departe de teren aproape două luni.

UPDATE

„Meciul dintre Dinamo şi FCSB va începe cu 10 minute întârziere faţă de ora programată iniţial. Astfel, lovitura de start a partidei de pe Arena Naţională va fi dată la 20:40.

Decizia are legătură cu meciul dintre Oţelul Galaţi şi Universitatea Craiova, care a început cu o oră întârziere astăzi, din cauza zăpezii, iar programul a fost dat peste cap”, transmite Digisport.

Ştirea iniţială

Dinamo-FCSB, în etapa 17 din Superliga. Unde se vede meciul?

Meci mare în etapa cu numărul 17 din Superliga: Dinamo-FCSB se joacă duminică seară, începând cu ora 20:30.

Fanii vor putea urmări partida de pe Arena Naţională pe posturile Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1, de la ora 20:30.

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, nu poate pe Vlad Chiricheș, Octavian Popescu (accidentați) și Vali Crețu (suspendat).

Joyskim Dawa şi Andrea Compagno par să rămână din nou pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, dinamoviştii vor schimba doi mijlocaşi faţă de meciul trecut, pierdut cu 0-1 în faţa Universităţii Craiova.

Ovidiu Burcă a decis că Quentin Bena şi Dani Iglesias îi vor înlocui pe Neluț Roșu (accidentat), respectiv Gorka Larrucea.

Iată echipele probabile de start pentru meciul din această seară

Dinamo: Golubovic – Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr – Bena, Iglesias, Ilic – Ghezali, Abdallah, Goncalo.

Rezerve: Dujmovic, I. Roșu, Politic, Bordușanu, Bani, Patriche, Giafer, Grigore, Irimia.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Șut, Djokovic, Olaru – Băluță, Miculescu, Coman.

Rezerve: Vlad, Dawa, Haruț, Compagno, Toma, Ov. Popescu, Ganea, Rotariu, Radaslavescu.

În acest moment, FCSB se află pe primul loc în Superliga cu 34 de puncte (16 partide jucate – 10 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri).

Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte (16 partide jucate – 2 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri).

Dinamo merge la victorie în această seară

Antrenorul dinamoviştilor, Ovidiu Burcă, a spus înainte de meci că jucătorii săi nu se vor mulţumi cu un egal şi vor să obţină toate cele 3 puncte.

„E derby-ul fotbalului românesc. Sper să ne ridicăm la nivelul tradiției. Nu trecem printr-o perioadă prea bună. Sunt optimist că pe lângă faptul că vom juca bine, vom lua și puncte. Există un dezechilibru.

Calculul hârtiei asta arată. Se pot infirma aceste calcule. Suntem într-o situație din care trebuie să ieșim. Argumentele sunt pentru suporterii noștri. E un moment pentru ei”, a afirmat Burcă.

Ovidiu Burcă îi conduce pe dinamovişti sub ameninţarea demiterii

Din păcate pentru antrenorul de la Dinamo Bucureşti, acest meci ar putea fi ultimul în fruntea „câinilor roşii”. Analizând situaţia acestuia, Marius Lăcătuş a afirmat că Burcă ar putea fi demis în cazul unui nou eşec.

„Eu cred că presiunea este un pic mai mare pe Burcă decât pe jucători la jocul de mâine (Dinamo-FCSB – n.r.).

Da! (ar putea fi demis – n.r.)

Lumea uită destul de repede lucrurile bune pe care le-ai făcut. Nimeni nu se aștepta ca Burcă să promoveze cu Dinamo după retrogradare, în situația în care se găsea Dinamo. Nu ar mira pe nimeni (dacă Burcă ar fi demis – n.r.).

Ce s-a făcut bun s-a făcut, dar acum toată suflarea dinamovistă așteaptă rezultate, iar, dacă acestea vor întârzia să apară încă o perioadă, nu îi va fi deloc simplu lui Burcă. E un meci care va conta enorm.

Dacă vor câștiga, lucrurile se vor așeza. Dacă se vor ridica la un nivel destul de bun, poate va exista înțelegere, dar dacă vor pierde și vor pierde fără să pună probleme, situația lui va fi una dificilă”, spunea Marius Lăcătuş, sâmbătă, la emisiunea Fotbal Club de pe Digisport.