Denise Rifai detonează bomba momentului în televiziune! ProTV şi Antena 1 nu au avut absolut nicio şansă. Totul s-a întâmplat aseară, dar abia acum s-a aflat totul.

Denise Rifai şi-a făcut praf concurenţa

Denise Rifai şi-a făcut praf concurenţa pur şi simplu. Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de marţi seară a spulberat pur şi simplu ProTV şi Antena 1. Cei de la Kanal D au fost pe primul loc, la nivelul întregii ţări.

Ediţia care l-a avut invitat pe cântăreţul de manele, Vali Vijelie, i-a ţinut pe românii în faţa micilor ecrane. Kanal D a fost urmărită de peste un milion și jumătate de telespectatori din întreaga țară. Conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor, pe targetul Național, și pe locul secund, pe targetul All Urban, la o diferența considerabilă față de următorul post clasat.

Dezvăluirile lui Vali Vijelie au rupt audienţele

Dezvăluirile invitatului ediției de aseară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” au ținut telespectatorii cu sufletul la gură, conectaţi pe Kanal D. Fiecare minut al difuzării a avut o medie de 775.000 de telespectatori din întreaga țară.

Audienţe colosale pentru Denise Rifai

Denise Rifai a reuşit să obţină audienţe colosale în intervalul orar 22:30 – 24:45. Kanal D a înregistrat cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” 4,4 puncte de rating și 15,5% cotă de piață, pe targetul Național, și 3,6 puncte de rating și 12,3% cotă de piață, la nivelul publicului de la orașe.

În minutul de maximă audiență, atins la 22:33, 1.502.000 de telespectatori erau cu ochii pe Kanal D, așteptând răspunsurile invitatului lui Denise Rifai.

La nivel naţional, Kanald D a avut 4,4 rating, pe locul doi s-a situat ProTV cu 4,3, iar Antena 1 abia pe locul 3 cu 3.

Pe all-urban ProTV a fost primul, secondat de Kanal D. ProTV a avut 4.4, iar Kanal D 3,6. Abia pe locul 3 s-a situat Antena 1, la mare distanţă, 2,8.