Turiştii veniţi vineri seară la Năvodari n-au mai ţinut cont de reguli şi au încins o petrecere pe cinste în faţa unui local unde manelistul Vali Vijelie susţinea un concert.

Oamenii au ignorat complet regulile de distanţare socială şi s-au îngrămădit cu zecile ca să asculte muzică şi să danseze. Nu a durat însă mult până mai multe echipaje de poliţie au sosit la faţa locului şi au încercat să acopere cu sirenele muzica de petrecere de la respectivul local.

Până la urmă, oamenii au fost împrăştiaţi, iar administratorul localului, dar şi Vali Vijelie au primit o amendă usturătoare din partea oamenilor legii.

În scenele surprinse de martori, se poate observa cum oamenii se îngrămădesc să privească momentul artistic susținut de cântărețul de manele la această terasă, fără să țină cont însă de distanțare. Martorii spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar, transmit stirileprotv.ro.

Care este poziţia oficială a IPJ Constanţa

„În zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț. Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertismentele verbale pentru a dispersa mulţimea.

Administratorul societății respective s-a ales cu o amendă în valoare de 2500 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de o mie de lei”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu.

Nu este însă primul episod de acest fel pe litoral. În urmă cu aproximativ o săptămână, un local din Costinești, unde cânta tot manelistul Vali Vijelie, a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

Și Vama Veche, dar și Mamaia, au servit în acest sezon drept ringuri de dans pentru petrecăreții care au mers în vacanță și au căutat distracţia cu orice preţ, fără să respecte regulile impuse de autorități.