Dan Negru s-a înfuriat! Dezvăluire teribilă a vedetei. E cumplit aici

Potrivit celor scrise de Dan Negru, zeci de oameni așteptă trenul „bătuți în cap de soare”. În acest context, omul de televiziune critică CFR și întreabă „cât costă sa le faci ăstora mulți un acoperiș, o copertină care să-i protejeze de soare?”.

„Asta-i gara din Eforie. La 40 de grade, pe cod de caniculă, zeci de oameni așteptă trenul bătuți in cap de soare. Băi CFR-ule, băi statule, cât costă sa le faci ăstora mulți un acoperiș, o copertină care să-i protejeze de soare? Indiferența noastră le face posibile pe astea”, a scris Dan Negru, în descrierea unui videoclip postat pe YouTube.

E o căldură cumplită aici

Dan Negru a înregistrat toată și a comentat de la fața locului, spunând că este „o căldură cumplită”, întrebând, din nou, „cât poate să costă un acoperiș”.

„Să ne spune și nouă CFR-ul cât costă să pună un nenorocit de acoperiș ca oamenii ăștia să nu mai stea în 40 de grade. I-a uite, un acoperiș să pui aici, ca protecția împotriva soarelui. E o căldură cumplită aici. Bă, cât poate să coste un acoperiș? Litoral 2021”, a conchis omul de televiziune în videoclipul respectiv, râzând ironic la finalul acestuia.

Câți bani câștigă Dan Negru din YouTube?

Anterior, prezentatorul TV a mărturisit faptul că a reușit să aibă câștiguri de peste 300 de dolari din contul său de YouTube.

„E trist că se câștigă mai bine din online decât din media locală, jurnaliștii plătiți de televiziunile și de radiourile locale au salarii mizere în România, dar acum un content bun în online îi poate ajuta. „Vorba lui Negru” e o emisiune radio care se aude la cele mai importante 50 de radiouri locale românești și încerc astfel să arăt că încă avem presă locală!”, a spus el.

Sursă foto: Captură YouTube Dan Negru