Dan Diaconescu, cunoscutul patron al fostului post de televiziune OTV, se pregătește pentru revenirea pe micul ecran, după dificultățile întâmpinate din cauza problemelor legale. Evenimentul major este programat să aibă loc cel mai probabil pe data de 12 februarie 2025.

Planul este ca OTV să se transforme într-un canal de televiziune generalist. Acesta va oferi buletine de știri și o gamă diversă de programe. Ele vor fi adaptate și îmbunătățite pentru a răspunde cerințelor actuale ale telespectatorilor.

Dan Diaconescu caută nume sonore pentru noul OTV

Dan Diaconescu se implică personal în acest proiect. El lucrează intens la alcătuirea unei liste de prezentatori TV. Acesta urmărește să îi atragă pe cei celebri și disponibili pentru contracte. Există speculații privind posibila implicare a unor nume sonore precum Mihaela Rădulescu și Andreea Marin în proiectul său.

Conform informațiilor obținute de Playtech, a fost dezvăluită data în care se va produce marea reluare a emisiunilor pe postul de televiziune OTV. Acesta este controlat de Dan Diaconescu. În plus, s-au aflat și detalii despre noua grilă de programe.

OTV, Dan Diaconescu
Perioada de aur a OTV / SURSA FOTO: captură de ecran YouTube

Colaborarea cu vechii angajați continuă

Dan Diaconescu ar avea în plan să includă în noua grilă de programe a postului OTV mai multe aspecte. El vrea atât buletine de știri, cât și emisiuni captivante. Noul proiect promite multe surprize pentru fanii care și-au simțit lipsa prezentatorului de televiziune. El intenționează să relanseze și celălalt său post de televiziune, DDTV, în paralel cu revenirea pe micul ecran cu OTV.

Dan Diaconescu va continua colaborarea cu vechii săi angajați. E vorba de Claudiu Bogdan și Cristina Coca, cei care prezintă matinalul „Zori de zi” pe OTV. Însă, planurile sale includ aducerea unor nume sonore din industria televiziunii, care au lăsat o amprentă în istoria acestui domeniu.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu ar fi luate în calcul

Ambițiile lui Dan Diaconescu sunt mari. Potrivit informațiilor, acesta își propune să facă oferte chiar și unor personalități consacrate. Pe bursa zvonurilor, se vehiculează nume ca Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Amândouă se află în prezent fără contracte exclusiviste.

Cu toate acestea, șansele de a lucra împreună cu cele mai bune prezentatoare de televiziune din „Generația de Aur” rămân incerte. După experiența sa ca jurat la „Românii au talent” de pe PRO TV și stabilirea sa în Monaco, Mihaela Rădulescu a subliniat că va reveni în România doar pentru proiecte care să merite din toate punctele de vedere.

Andreea Marin pare să mai păstreze legătura cu lumea televiziunii, dar numai în calitate de invitată.

În altă ordine de idei, Claudiu Bogdan, gazda emisiunii matinale „Zori de zi”, confirmă intenția sa de a reveni pe micul ecran începând cu anul 2025, continuând să prezinte aceeași emisiune pe care o desfășura anterior la OTV. Bogdan exprimă entuziasmul său legat de posibilitatea reluării emisiunii, menționând că discuțiile cu Dan Diaconescu au fost pozitive, dar acesta încă încearcă să rezolve anumite probleme legale pentru a putea relansa postul OTV.