Ucrainenii au lansat un nou tip de abonament TV în România

Un nou abonament TV, lansat recent de ucraineni, pare să atragă tot mai mult interesul românilor. Care este tariful lunar pe care trebuie să-l achite cei interesați?

Fără îndoială, românii au o gamă variată de opțiuni când vine vorba de canale TV și abonamente pentru televiziune. Pe piața locală există o multitudine de oferte, dar mereu există loc pentru diversitate. Recent, un nou abonament TV produs de o companie ucraineană și-a făcut intrarea pe piața din România.

Acest nou tip de abonament introdus de o companie ucraineană are potențialul să atragă atenția publicului român. Diversitatea programelor TV disponibile este un avantaj pentru telespectatori, punând numeroase opțiuni la dispoziția lor. Odată cu apariția constantă a posturilor și abonamentelor TV noi, oferta continuă să se extindă pentru a satisface preferințele variate ale publicului.

Recent, pe piața serviciilor TV, a apărut un competitor pentru companiile tradiționale precum Digi RCS RDS, Orange și Telekom. Această nouă provocare vine sub forma unui abonament TV introdus de o companie ucraineană, aducând un suflu nou în peisajul televiziunii românești. Cum se numește acesta?

Ce trebuie să știi despre serviciul digital MEGOGO

Serviciul digital MEGOGO este recunoscut pentru popularitatea sa. El este cunoscut pentru oferta sa vastă în materie de televiziune online. În acest an, 2024, MEGOGO a făcut o mișcare importantă pentru a-și diversifica portofoliul, adăugând cinci noi canale în selecția sa. Printre acestea se numără HBO, HBO2, HBO3, Cinemax și Cinemax 2, aducând astfel și mai multe opțiuni de divertisment pentru utilizatorii săi.

În România, MEGOGO va fi inclus în oferta HBO MAXPACK, oferind telespectatorilor acces la o gamă variată de conținut TV. Pentru a beneficia de acest abonament, utilizatorii vor trebui să achite o taxă lunară de 19.99 lei.

MEGOGO poate fi o opțiune atractivă pentru români, deoarece nu se limitează doar la canalele de televiziune enumerate. Acest abonament TV oferă acces și la alte posturi TV sub umbrela Warner Bros, aducând astfel o varietate suplimentară de conținut pentru abonați.

Ce canale vor fi disponibile prin abonamentul MEGOGO

Persoanele din România care optează pentru abonamentul lunar de 19.99 lei vor avea acces la o varietate bogată de canale TV. Printre acestea se numără Discovery Channel, TLC, Food Network, Warner TV, Cartoonito și altele. Aceste opțiuni sunt incluse în abonamentul denumit „Pachetul Optim TV”.

Constantin Pandele, care se ocupă de extinderea MEGOGO pe piața din România, exprimă o profundă satisfacție în legătură cu această decizie strategică. Prin această inițiativă, publicul român va avea privilegiul de a se delecta cu conținut de înaltă calitate și divertisment digital variat.

„Adoptând viitorul divertismentului, suntem mândri să aducem televiziunile HBO și Cinemax în familia noastră. Pe măsură ce desfășurăm acest nou capitol, continuăm să redefinim limitele divertismentului digital.”, a precizat el, citat de wall-street.ro.

Unul dintre aspectele deosebit de apreciate ale MEGOGO este caracterul său exclusiv online, oferind accesibilitate de oriunde în lume. Aceasta înseamnă că telespectatorii nu sunt restricționați la a urmări emisiunile preferate doar în fața televizorului. Din contră, pot savura conținutul dorit de pe orice dispozitiv conectat la internet.

În plus, MEGOGO oferă posibilitatea accesului de pe diverse dispozitive precum laptopuri, telefoane mobile, tablete sau chiar console de jocuri. Mai mult decât atât, nu trebuie să fii neapărat în țara de origine pentru a te bucura de serviciile MEGOGO. Indiferent unde te afli în lume, acesta rămâne la îndemână pentru tine.