Dan Capatos a dezbătut în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars, situația în care se află în prezent Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Mai exact, prezentatorul tv a reacționat după ce tânărul și-a criticat părinții în fața tuturor, amenințând totodată mai multe vedete.

În opinia prezentatorului tv, fiecare oră în care Fulgy este în libertate este un pericol pentru toți cei din jurul său. Dan Capatos susține că tânărul este imprevizibil și trebuie supravegheat în fiecare oră pentru a nu cauza o tragedie.

„Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur. Nu cred că mai are rost să explicăm de ce. E atât de imprevizibil de la o oră la alta, și-mi pare rău că trebuie să spun asta, el trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul.

Lăsarea în libertate a lui Fulgy, indiferent ce ar însemna asta, că asta nu înseamnă să-l arestezi, Doamne ferește, dar dacă nu se implică cine trebuie să se implice, începând de la familie până la autorități, devine periculoasă pentru noi toți cei din jur, indiferent ne apreciază sau nu, cum de altfel spunea și aici că-și apreciază familia și-l face „băi, lăutare”, adică de la un minut la altul se schimbă”, a continuat el.

Totodată, Capatos a amintit de faptul că tânărul a fost prins drogat la volan și are dosar penal, însă nimeni nu își dă seama că Fulgy nu este deloc pe drumul cel bun.

Agresivitatea lui Fulgy crește

„Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente. Eu nu văd eforturile familei de a-l aduce pe linia cea bună când el este de o agresivitate crescândă”, a mai transmis prezentatorul.

Dan Capatos se întreabă câte lucruri trebuie să se întâmple pentru ca lumea să vadă în ce situație este de fapt tânărul. El a amintit de incendierea banilor, conducerea fără carnet, dar și bătaia pe care i-ar fi dat-o tatălui său.

Prezentatorul tv a mai subliniat faptul că îi este teamă ca nu cumva o tragedie reală să se întâmple din cauza acestuia.

„Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?!Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bine deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su.

Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla? Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de cel fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a mai susținut Dan Capatos.