Ioniță de la Clejani și Fulgy, implicați într-un nou scandal. Polițiștii au mers la fața locului

În urma apelului, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a vedea care este situația. Totuși, Ioniță de la Clejani a refuzat să depună plângere. Incidentul respectiv a avut loc în jurul orei orei 23:30, la locuința lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani.

Aparent, Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care a sunat la Poliție, conform informațiiilor transmise de către antena3.ro

Ioniță de la Clejani nu a dorit să depună plângere nici de această dată

În urma apelului, două echipaje ale Secției 12 de Poliție s-au deplasat la fața locului. Totuți, Ioniță de la Clejani nu a dorit să depună plângere nici de această dată. Potrivit sursei menționate, scandalul a pornit la un restaurant din zona Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială.

Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că se ridică de la masă și părăsește localul dacă nu închide live-ul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță de la Clejani a răbufnit și a sunat la Poliție.

„În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, a transmis Poliția, în cadrul unui comunicat.