La mai bine de o săptămână după ce a izbucnit scandalul cu drogurile, cântărețul Fulgy, fiul Clejanilor, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani, tatăl său, a fost cel care a dat vestea, însă și primele declarații pe acest subiect.

Fulgy recunoaște că a greșit, dar se simte victimă

Ioniță de la Clejani spune că este conștient de faptul că fiul său a greșit, însă este de părere că Fulgy a fost, de fapt, victimă în acest caz. Artistul de muzică lăutărească spune că nici Alex Velea nu este sfânt.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a spus Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV cu Cristi Brancu.

Ioniță și-a cerut scuze în fața Antoniei și a lui Alex Velea

Ioniță și Viorica de la Clejani și-au cerut scuze public față de comportamentul fiului lor. Ioniță a fost cel care și-a cerut iertare față de Antonia și de Alex Velea, pentru scandalul iscat în seara în care Fulgy a mers la studioul artistului.

„Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”

Viorica de la Clejani nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a găsit un țap ispășitor. Aceasta  le-a acuzat pe toate iubitele fiului său: ‘Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă’, a spus, nervoasă, Viorica de la Clejani în emisiunea de la Prima TV.

Ioniță l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat  și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.