Ciucu, care recent a anunțat că va candida la Primăria Capitalei, îl acuză pe Capatos că difuzează la emisiunile sale minciunile Gabrielei Firea și asta pentru că soția lui lucrează ca și consilier pe cultură la Primărie.

Iată ce scrie acesta pe pagina lui de facebook acum ceva timp:

“Acel Capatos… nu-i suficient că poluează mințile și sufletele românilor cu emisiunile lui de cea mai proastă calitate și de cea mai joasă speță, dar aseară le-a poluat și cu minciunile lui Firea cu privire la ipoteticul spital metropolitan! Capatos susține poziții și minciuni politice.

Primesc de la o persoană demnă de toată încrederea mesajul următor: “Incredibil. Dupa film a ramas televizorul deschis pe Antena 1 si a inceput Capatos – a avut un mesaj (publicitate ascunsa) despre spitalul municipal. Daca il poti vedea undeva, te rog, fa-o. Poate puteti sesiza CNA-ul. A indemnat chiar oameni din afara Bucurestiului, daca sunt interesati de sanatate, sa semneze petitia.”

Ceea ce nu le spune Capatos acelora care-i consumă mizeriile este că el mănâncă și de pe urma Bucureștenilor: soția lui este consiliera pe probleme de cultură (sic!) a Gabrielei Firea. Mda… cam la asta se reduce cultura în București, la nevasta lui Captos. De unde și tot circul…

NU O SĂ OBOSESC SĂ REPET: da, opoziția vrea un spital nou, făcut după standarde moderne, dar nu la granița cu Voluntariul, foarte departe de majoritatea largă a bucureștenilor, într-o zonă în care se ajunge greu. Vom vota pentru construcția unui astfel de spital pe baza unor studii de trafic/tranzit, după ce vom găsi o locație mai potrivită.

Da, mă cobor într-atât încât să-i dau o replică lui Capatos… asta e.
Coborâți-vă și voi și dați mai departe ca să se știe. Poate așa vor înțelege bucureștenii că chiar le apărăm interesele”, a scris Ciucu pe facebook.