Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a făcut declarații uimitoare vineri seară. cu privire la Renate Weber, fostul europarlamentar care ocupă în prezent poziția de Avocat al Poporului.

Deși spune că nu crede în teoriile conspirației, CTP o asociază pe Weber cu propaganda rusă, în urma ultimelor evenimente.

”Nu m-ați auzit pe mine cu teorii ale conspirației”

”Sputnik este principala trâmbiță propagandistică a Rusiei putiniste pentru spațiul est-european româno-moldovean. Doamna este o adevărată eroină a acestei reviste.

Împreună cu cine? Împreună cu domnul Dorneanu. Astea sunt fapte.

Nu m-ați auzit pe mine cu teorii ale conspirației, nu-mi plac, sunt alții care le râșnesc de dimineața până seara. Dar acestea sunt fapte”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în direct la Digi 24 Tv.

”Doamna aceasta, care a făcut sesizarea la CCR, această doamnă este cea care declara următoarele în 2018, în calitate de europarlamentar român:

”Propaganda sovietică la literă”

‘Cu Statele Unite este o altă poveste, știu că sunt partenerul nostru strategic, dar nu prea înțeleg ce înseamnă asta. Să dăm bani în neștire pentru industria de armament americană?

Înțeleg că ne apără de ruși, dar asta se întâmplă pentru că noi i-am stârnit pe ruși cu instalarea scutului. Apropo, este defensiv scutul asta?’

Dânsa reproduce propaganda sovietică la literă în această exprimare.

Domnul Dorneanu a fost declarat de aceeași publicație personalitatea anului 2019 în România”, a mai spus CTP.