Obiectul principal de activitate al Tinmar Energy SA este comercializarea energiei electrice în timp ce Intercereal SA îşi desfăşoară activităţi de intermediere cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate.

Decizia luată de Consiliul Concurenţei

După ce a fost efectuată o analiză, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacţie nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. De asemenea, decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenței, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Oamenii din spatele companiilor

Tinmar Energy este compania în spatele căreia se afla omul de afaceri Augustin Oancea, care se află în „Top 300 Capital Cei mai bogați români”. De asemenea, Intercereal a fost deținută de cunoscutul om de afaceri Ioan Niculae, de asemenea, o figură prezentă constant în „Top 300 Capital Cei mai bogați români”.

Tinmar Energy vorbește despre efectele negative ale COVID-19

Prezentă la întâlnirea Live Capital de astăzi, Carla Parnică, directorul de marketing și corporate communication al Tinmar Energy, a povestit despre cum cutremurul COVID – 19 a fost deposit cu bine de compania din care face parte.

„Nu se poate spune că un anumit sector a fost mai puțin afectat de pandemie. COVID – 19 este o criză socială și economică globală, fără precedent. Desigur, ea s-a reflectat în mod negativ și zona energetică. Aici, consumul de energie electrică s-a redus mai cu seamă datorită restrângerii activității unor industrii precum HORECA, transporturile sau producția de autovehicule și echipamente noi.

Din fericire, având în vedere experiența anilor trecuți – să nu uităm că, în 2017, a existat o criză în zona energetică, am făcut față cu succes și acestei încercări.(…) Strategia noastră s-a putut adapta și am reușit să echilibrăm efectele negative”, a declarat, în exclusivitate, la ”Întâlnirile Live Capital”, Carla Parnică.

Mai multe puteți afla dacă urmăriți înregistarea ediției de azi a ”Întâlnirilor Live Capital”