Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Mihaela Rădulescu se agravează: Și creierele mai pot fi de plastic

Totul a pornit după ce, în urmă cu zece ani, Mihaela Rădulescu o cataloga pe Bianca Drăgușanu drept o „fată de plastic”, făcând astfel referire la faptul că vedeta a apelat la chirurgul estetician pentru mai multe operații.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în emisiunea „În Oglindă”, de pe YouTube, unde a răspuns întrebărilor prezentatorului Mihai Ghiță, care i-a reamintit nu doar despre perioada dificilă a copilăriei, ci și despre conflictul iscat de Mihaela Rădulescu

„Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da?

Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e, a fost replica Biancăi Drăgușanu”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea respectivă.

Despre ce alte lucruri a vorbit?

De asemenea, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre copilăria ei, punctând astfel că a crescut într-un spațiu limitat, unde neajunsurile erau la ordinea zilei în familia sa.

„Nu știu dacă mi-am trăit copilăria în adevăratul sens al cuvântului. Familia mea s-a destrămat. Am crescut ani de zile într-o singură cameră, cu o singură pereche de pantofi, de bocanci. Am fost un copil foarte amărât”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Mesajul transmis anterior de Bianca Drăgușanu

Amintim că a existat un conflict și între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Ultima a fost ameninţată chiar cu moartea de cea care încearcă să-i câștige inima lui Gabi Bădălău. O victimă colaterală a fost și soacra afaceristului, care s-a trezit băgată la mijloc. Cel puțin așa susține Claudia Pătrșcanu.

Celebra cântăreață și încă soția lui Gabi Bădălău a acuzat că ea și mama ei au primit amenințări cu moartea. Cea care le-ar fi transmis nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a povestit cum s-a petrecut totul. Cântăreața a susținut că, în urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu s-ar fi apucat să trimită niște mesaje halucinante atât Claudiei, cât şi mamei acesteia.

„Acum câteva luni s-a întâmplat, mama s-a trezit cu mesaje de la ea. Mama era acasă, eu, acasă. I-a trimis apoi și vocal. Mama a venit la mine și mi-a spus ce i-a scris. Au fost niște discuții, scria mesaje, apoi le ștergea, iar le scria. Mesaje de om cu probleme”, a povestit Claudia Pătrășcanu.