Este războiul anului între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Ultima a fost ameninţată chiar cu moartea de cea care încearcă să-i câștige inima lui Gabi Bădălău. O victimă colaterală a fost și soacra afaceristului, care s-a trezit băgată la mijloc. Cel puțin așa susține Claudia Pătrșcanu.

Celebra cântăreață și încă soția lui Gabi Bădălău a acuzat că ea și mama ei au primit amenințări cu moartea. Cea care le-ar fi transmis nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a povestit cum s-a petrecut totul. Cântăreața a susținut că, în urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu s-ar fi apucat să trimită niște mesaje halucinante atât Claudiei, cât şi mamei acesteia.

”Acum câteva luni s-a întâmplat, mama s-a trezit cu mesaje de la ea. Mama era acasă, eu, acasă. I-a trimis apoi și vocal. Mama a venit la mine și mi-a spus ce i-a scris. Au fost niște discuții, scria mesaje, apoi le ștergea, iar le scria. Mesaje de om cu probleme”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Fă, vă îngrop pe amândouă de vii!

Ea a susținut că mama ei i-ar fi răspuns, dorind să-i luminează mintea. Cert este că mama Claudiei Pătrășcanu a primit mesaje de amenințare.

„Aia a trimis înregistrarea. O ascultam și nu-mi venea să cred. Cuvinte obscene, care nu pot fi reproduse. Și amenințări:”Fă, vă îngrop pe amândouă de vii. Am procurori, am avocați, bani să vă pot îngropa de vii. De mine nu scăpați. Te duc după mă-ta în groapă. Sunt smecheră, fă, eu în România sunt șmecheră”, ar fi fost conținutul mesajelor transmise de Bianca Drăgușanu.

Imediat, cântăreața s-ar fi adresat oamenilor legii și ar fi făcut plângere la Poliție, la Procuratură. Acum, a spus Claudia Pătrășanu, așteaptă ca legea să se aplice.

Claudia Pătrășcanu s-a trezit cu un atac de neimaginat

„Dacă oamenii ar da la minutul 4 și 20 în emisiunea Din Dragoste a lui Mircea Radu s-o asculte ce zice, câte crime era ea să facă pentru bărbații din viața ei și câte femei a nenorocit ea… Așa zicea atunci, că este consumatoare de antidepresive”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Mai mult chiar, soția lui Gabi Bădălău ar fi povestit cum Bianca Drăgușanu s-ar fi folosit de niște poze mai vechi ale cântăreței, apărute în Playboy, în urmă cu 20 de ani.

„Le-a pus la ea. Mi-a folosit imaginea, chiar dacă pozele erau apărute. Îi deschid un proces pentru asta și va face ea drumul București – Constanța, nu eu Constanța – București, cum zice ea”, a povestit Claudia, în emisiunea de la Antena 1 a lui Capatos.