În urmă cu un an și jumătate, Claudia Pătrășcanu a reușit să obțină plata eșalonată a taxei de timbru în valoare de 60.000 de lei. Cu toate acestea, fosta soție a lui Gabi Bădălău a cerut să fie scutită de la plata acestei taxe, deoarece nu își permite să plătească atât de mulți bani în contextul în care are doi copii de crescut.

Magistrații nu au dat curs solicitării Claudiei Pătrășcanu, așadar aceasta are de plătit eșalonat suma de 60.000 de lei.

„Respinge cererea de reexaminare formulată de petenta BĂDĂLĂU CLAUDIA MARIANA împotriva încheierii civile din data de 12.05.2021 pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 3568/192/2019, relativ la cererea de acordare a ajutorului public judiciar. Definitivă”, au decis magistrații.

În luna mai a acestui an, artistei i s-a respins scutirea de taxă, dar i s-a dat posibilitatea ca plata să fie eșalonată.

„Admite în parte cererea de ajutor public judiciar formulată de petentul BĂDĂLĂU CLAUDIA MARIANA. Dispune plata eşalonată a taxei judiciare de timbru în cuantum de 59100 lei, în 12 rate lunare, a câte 4925 lei lunar, plătibile pe data de 01 a fiecărei luni, prima pe data de 01.06.2021. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată”, se arată în decizie.

Cei doi se ceartă pe custodia copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au aruncat mai multe cuvinte dure în ultima perioadă, aceștia luptându-se pentru custodia copiilor. În urmă cu ceva timp, Gabi Bădălău spunea că dorește să îi aducă pe cei doi băieți ai lui la București invocând că în Capitală aceștia au mai multe oportunități.

„Nu mi-a dat copiii de cinci luni de zile, părinții mei nu au văzut copiii de cinci luni de zile. Sper să ne înțelegem între noi, nu la televizor”, spunea Gabi Bădălău, la Antena Stars.

De cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu spune că Gabi Bădălău ar trebui să fie mai responsabil, acuzându-l, totodată, de consum de substanțe interzise. Deși acesta a făcut un test antidrog care a ieșit negativ, Claudia Pătrășcanu i-ar fi făcut plângere penală pentru proxenetism și trafic de droguri, arată spynews.ro.