Telenovela relației dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este departe de a se sfârși. Celebrul om de afaceri este prins la mijloc între femeile din viața sa. Mai exact între mama sa, soție și vedetă. Acum, s-a aflat că cea care încearcă cu disperare să-l despartă pe Bădălău de Drăgușanu este chiar mama afaceristului. Din tot acest război, se pare că cea care iese câștigătoare este soția lui Bădălău, respectiv Claudia Pătrășcanu.

Potrivit jurnaliștilor de la AntenaStars, mama lui Gabi Bădălău ar fi trecut de partea Claudiei, chiar dacă până acum cele două nu au fost în cei mai buni termeni. Sursa citată a susținut că mama lui Gabi Bădălău nu o acceptă pe Bianca Drăguşanu. Ea ar vrea ca fiul ei să stea departe de vedetă. Aceeași sursă a arătat că Rodica Bădălău ar vorbi foarte mult, în ultima perioadă, cu copiii şi ar încerca să comunice şi cu Claudia, prin intermediul lor.

Supărarea mamei lui Bădălău ar fi justificată, susțin sursele menționate. Asta pentru că afaceristul ar cam fi uitat de familie, iar părinţii lui ar fi tare supăraţi pe el pentru că nu s-ar mai ocupa de restaurantul familiei. Un alt aspect i-a scos însă din minți. Afaceristul s-ar fi mutat din apartamentul său din Bucureşti şi ar sta într-un Penthouse închiriat, unde ar vrea să se mute şi cu Bianca Drăguşanu, pentru o chirie de peste 3600 de euro pe lună.

Mama lui Bădălău a intervenit în forță

Despre faptul că Bianca Drăgușanu nu ar fi deloc pe placul mamei lui Gabi Bădălău s-a mai vorbit și în trecut. De altfel, în urmă cu ceva vreme, vedeta a postat câteva mesaje, pe Instagram, care au lăsat imediat imediat loc speculațiilor.

”O pup pe mă-ta”, „Mă-ta ce zice? E fericită?”, „Vă pup pe amândoi!”, „Tot pentru mă-ta”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Tot în trecut, s-a scris că mama lui Gabi Bădălău ar fi apelat și la o vrăjitoare. Acesta ar fi discutat, de mai multe ori, cu fiul său și i-a cerut să rupă relația, pe care ar considera-o toxică, însă nu a reușit să-l convingă.