La început, mama lui Gabi Bădălău ar fi fost de acord cu relația fiului, dar de ceva vreme ar fi făcut pasul înapoi. Surse au dezvăluit că doamna Bădălău ar fi foc și pară pe Bianca Drăgușanu, pe care, de altfel, nu ar fi văzut-o cu ochi buni din capul locului, însă ar fi crezut că fiul ei va avea doar o relație pasageră, scrie Cancan.ro.

Bianca a postat câteva mesaje luna trecută, pe Instagram, iar acestea spun totul despre cât de apropiate au devenit cele două:

O pup pe mă-ta”, „Mă-ta ce zice? E fericită?”, „Vă pup pe amândoi!”,  „Tot pentru mă-ta”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

A apelat la vrăjitoare

De altfel, nici ”mama-soacră” nu a stat degeaba. Din disperare, aceasta ar fi apelat la vrăjitoare. O practică des întâlnită, costisitoare, dar, până într-un punct, dătătoare de speranțe. Sursele cancan au dezvăluit că mama lui Bădălău a discutat, de mai multe ori, cu fiul său și i-a cerut să rupă relația, pe care ar considera-o toxică, însă nu a reușit să-l convingă.

”Din disperare, a apelat la o vrăjitoare, care să-l despartă pe Gabi de Bianca Drăgușanu. Asta ar ști ce face soacra ei, să-i spun așa, dar nu-i este teamă. Din ce știu eu, e o vrăjitoare la care a fost de mai multe ori, cică și Oana Zăvoranu a trecut pe la ea”, a dezvăluit un apropiat al celor implicați.

Mama Claudiuei Pătrășcanu a făcut-o praf pe Bianca

De asemenea, mama Claudiei Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgusanu că-i jignește fiica.

“Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă. Cum își permite ea să-mi jignească copilul? Până când? Îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia. Nu pot să-i pronunț numele unei așa dudui, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei, a doua zi o desființam”.