Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt la un pas de a se împăca? Aceasta este marea întrebare care se află acum pe buzele tuturor românilor. Asta pentru că un ultim episod, care îi are protagoniști pe cei doi, schimbă totul.

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, cei doi au fost suprinși într-o ipostază care lasă mult de gândit. De altfel, faptul că la ultimul termen, de la începutul lui septembrie, Bădălău nu ar fi vrut să cedeze și verdictul s-a amânat din nou, a indicat că decizia privind divorțul de Claudia Pătrășcanu nu este chiar atât de categorică.

Episodul incendiar dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

La sfârșitul weekend-ului trecut, cei doi au fost văzuți într-o ipostază șocantă. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, artista și afaceristul s-au îmbrățișat și s-au sărutat în văzul tuturor. Totul s-a petrecut într-o benzinărie de pe A2. Mai exact, duminică, mai pe înserat.

Într-una dintre multele benzinării presărate de o parte și de alta a autostrăzii a avut loc marea întâlnire. Artista și soțul ei ar fi coborât din mașini și ar fi început să discute. Erau cât se poate de veseli, iar, la un moment dat, Gabi Bădălău a luat-o de talie pe Claudia Pătrășcanu. Ea nu s-ar fi retras, ba chiar l-ar fi încurajat, apropiindu-se de el.

”A pipăit-o, apoi a sărutat-o și ea parcă a roșit de emoție”, este o parte a descrierii scenelor, așa cum au fost văzute de sursa noastră. Claudia nu s-ar fi îndepărtat, gestul de tandrețe nu i-ar fi displăcut. Ar fi rămas acolo, țintuită în brațele lui Gabi Bădălău. Au fost, potrivit detaliilor furnizate de cancan. Cei doi au stat împreună timp de 10 minute. După toate aceste scene incredibile, s-au salutat și s-au retras fiecare, la volan. Apoi au plecat, separat.