Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, departe de a se termina. Cei doi nu ajung la o concluzie comună

Atât Claudia Pătrășcanu, cât și Gabi Bădălău au stat de vorbă cu jurnaliștii înainte să intre în sala de judecată. În timp ce Claudia Pătrășcanu era optimistă și spera ca înfățișarea de joi să fie ultima, Gabi Bădălău spunea că problemele dintre ei sunt departe de a se rezolva.

De această dată, problemele au pornit din cauza copiilor celor doi. Gabi Bădălău dorești ca aceștia să se mute la București, în timp ce Claudia Pătrășcanu se opune vehement și vrea ca cei mici să stea cu ea în Constanța.

Gabi Bădălău a declarat pentru Antena Stars că nu poate să îi satisfacă pretențiile fostei sale partenere de viață, acesta dorind ca cei mici să se apropie mai mult de familia sa și să stea cu el la București.

„Și eu îmi doresc să fie ultimul termen, dar nu depinde de mine. Divorțul nu e o sticlă de apă pe care să i-o dau sau să nu, ca să se închidă eu și Claudia trebuie să ne înțelegem pe anumite aspecte, dacă noi ne înțelegem și venim cu aceste aspecte în fața judecătorului, atunci se poate închide. Claudia are niște pretenții pe care eu nu le pot satisface, eu vreau ca copiii să-și facă studiile la București, să vină cât mai aproape de mine și familia mea, lucru pe care ea nu-l acceptă (…) Ea nu acceptă, e clar că nu putem să ajungem la un numitor comun”, a declarat Gabi Bădălău.

”E vorba despre viitorul copiilor”

Gabi Bădălău spune că este dispus să facă mai multe compromisuri pentru ca cei mici să vină în București. Acesta a spus că este dispus să îi dea fostei partenere de viață și copiilor lui o casă în București. Mai mult decât atât, acesta spune că este dispus să plătească și taxele școlare ale acestora.

„Eu îmi doresc foarte mult ca copiii mei să locuiască la București, aproape de mine și familia mea, eu sunt dispus să ofer pentru Claudia și copii taxele școlare, locuință, dar la București, pentru că așa mi se pare normal, o educație mai bună pentru copii e lângă mine și familia mea la București. Sunt școli bune și de stat și private, e vorba despre viitorul copiilor, despre educația lor”, a mai spus Gabi Bădălău.