Timp de câțiva ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au părut o familie fericită, însă declarațiile artistei despre abuzuri și infidelități au șocat întreg showbiz-ul autohton.

Au urmat perioade întregi de război între cei doi, care, în urmă cu o săptămână, păreau că s-au încheiat. Săptămâna trecută, când cei doi s-au întâlnit la Constanța, s-au comportat ca doi soți în adevăratul sens al cuvântului. Au făcut pace de dragul copiilor, Gabriel și Nicholas, și au petrecut mai bine de trei ore la shopping.

Se zvonea că marea împăcare se apropie, dar nu a fost așa, iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni, pe 9 septembrie, la un nou termen al divorțului

Claudia Pătrășcanu speră că se va termina calvarul prin care trece, odată cu divorțul

”Este un nou termen, dar termenele tot au fost de doi ani. Dar, ținând cont că a fost o vacanță foarte lungă, mă gândesc că ar trebui să se întâmple ceva.

Eu sper să mai fie maximum două termene și să finalizăm. Nu ține de mine asta, ține și de Gabi, și de avocații lui… Eu despre mine știu foarte bine, vreau să se termine cât mai repede. Să terminăm, să ne liniștim. Că nu este ușor și pentru mine. Nici nu știu ce mă așteaptă acolo, cum merg lucrurile mai bine un pic între noi, în instanță mai apare altceva.

”Fiecare să meargă pe drumul lui”

Claudia își dorește ca fostul partener să nu mai lungească situația privind divorțul, pentru a nu cădea în penibil.

”Mi-aș dori să fie foarte bine și chiar îl întrebam pe Gabi cu ce-o să mai vină acum, pe 9. Că noi am început să ne mai liniștim, să fim mai OK… Încercăm toate variantele să vedem dacă este de acord să divorțăm amiabil. Prea se lungește și suntem, deja, penibili. El zice că nu depinde de el! Ba chiar de el depinde!

Dacă el ar veni și ar spune că vrea să încheiem, s-ar termina într-o secundă! Copiii sunt foarte bine acum, sunt fericiți, liniștiți. Au nevoie, practic, de liniștea noastră. Că lucrurile s-au mai așezat între noi, situația devine mai liniștită și e cazul să terminăm. Fiecare să meargă pe drumul lui.

Să rămânem părinți, că asta e ideea, să nu mai implicăm copiii în tot felul de situații. Nu ei au o problemă, ci noi, părinții. Aștept să vedem ce se întâmplă pe 9”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro.