Este răsturnare totală de situație între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi par să fi îngropat securea războiului. Chiar dacă se află în plin divorț, vedeta a dezvăluit că de dragul copiilor au luat o decizie extrem de importantă.

Bădălău și Pătrășcanu s-au întâlnit de curând, la un centru comercial din Constanța. Atitudinea afișată de cei doi a părut una extrem de relaxată. Lucru care a ridicat imediat anumite semne de întrebare. Imediat, însă, Claudia Pătrășcanu a explicat ce s-a petrecut, de fapt.

Mulți s-au întrebat, weekendul trecut, când l-au văzut pe Gabi Bădălău cum se comportă cu fosta sa soție, dacă este rost de o împăcare. Cei doi s-au afișat alături de cei fii ai lor, Nicholas și Gabriel la City Park Mall. Cei patru păreau foarte veseli împreună.

Dezvăluirile făcute de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a spune că nu este prima oară când s-au bucurat de o ieșire în patru de când au intentat divorț. Artista a declarat că, în fața băieților, cei doi se comportă ca o familie normală, evitând să-i expună la certuri și neplăceri.

„Zâmbim de dragul lor, suntem fericiți, pentru că trebuie. Și nu am jucat teatru, pentru că, dacă unuia dintre noi nu-i convenea ceva, sunt convinsă că niciunul nu mai ieșea. Dar, repet, pentru noi nu este o noutate, pentru copiii care ne văd, atunci când au ocazia, e foarte OK.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Cancan.

Propunere incendiară pentru Gabi Bădălău

Vedeta a mai dezvăluit că i-a propus lui Gabi Bădălău să fie prezent alături de ea și băieți, la început de an școlar.

„Încep școala, copiii vor să ne vadă împreună, mă gândesc. Ar fi foarte fericiți și chiar i-am lansat această propunere lui Gabi, dacă vrea să vină la început de an școlar, să fim împreună pentru copii. Trebuia demult. Mă gândesc că ar fi o bucurie imensă pentru copii să-l vadă și pe el la școală, la deschidere. Gabriel trece în clasa întâi, Nicholas merge, în continuare, la grădiniță. E posibil ca eu să-l duc pe unul la școală, iar el pe celălalt la grădiniță.

Pentru că au deschiderea la aceeași oră. Și atunci ar trebui să ne împărțim. Ar fi foarte drăguț să fim amândoi. Eu așa gândesc. Gabi mi-a spus că va veni. Că sută la sută se va întâmpla acest lucru”, a completat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.