Anna Lesko a rupt tăcerea. Vedeta a avut o primă replică după ce Bianca Drăgușanu a avansat ipoteza că între Gabi Bădălău și Lesko ar fi anumite sentimente. Artista a negat, pe contul ei de Instagram,că ar avea vreo legătură cu Gabi Bădălău. Ea a spus cât de mult îl cunoaște pe omul de afaceri.

Annei Lesko a reacționat la o declarație făcută de Bianca Drăgușanu, care a susținut că știa de legătura dintre Gabi Bădălău și Anna Lesko, refuzând să ofere mai multe detalii.

“Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro. Ulterior, Gabi Bădălău a precizat că nu o cunoaște pe Anna Lesko și că nu are nicio legătură cu ea.

”Nu este adevărat! Eu nu o cunosc pe Anna Lesko. Este persoană publică.”, a declarat Gabi Bădălău pentru Spynews.

Replica dură a Annei Lesko

Acum, Anna Lesko a negat total că ar fi avut o legătură amoroasă cu tânărul om de afaceri.

“Are fi trebuit să aștept până mâine dar indignarea este mult prea mare. Acum câteva minunte am constatat cu stupoare că sunt implicată pe nedrept, fără niciun temei și niciun sâmbure de adevăr, într-o poveste care nu mă privește. Protagoniștii fiind Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Cu Bianca Drăgușanu am avut un singur contact în viața mea, de câteva secunde, prin intermediul unei emisiuni unde a fost invitată. Cât despre Gabi Bădălău, n-aș putea să vă ajut cu nimic, întrucât nu cunosc absolut deloc personajul.

Sunt o persoană publică, dar nu sunt o persoană mondenă. Nu mă pasionează presa mondenă, cu atât mai mult să fac parte din ea. Niciodată nu mi-am pus viața personală pe tapet și nu voi face asta”, a scris Anna Lesko pe Instagram.