Bianca Drăgușanu este, din nou, distrusă. S-a pus punct poveștii de amor dintre ea și Gabi Bădălău. Cei doi s-ar fi despărțit, iar la mijloc ar sta o altă femeie. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Gabi Bădălau nu ar fi rezistat să aibă o relație doar cu celebra vedetă. El și-ar fi căutat norocul și în alte părți. Iar cea care i-ar fi oferit-o ar fi fost Ema Uta, make-up artist-ul vedetelor din România.

„Te pup, pa pa!”, i-ar fi spus Bianca lui Bădălău, după ce acesta ar fi călcat, din nou, strâmb. Sursa citată a dezvăluit că cea care ar fi aflat că milionarul nu a putut sta departe de alte femei a fost chiar Bianca Drăgușanu.

În ciuda apropierii care părea mai puternice ca niciodată, Gabi Bădălău ar fi fost în continuare interesat și de alte femei, nu doar de Bianca Drăgușanu. Sursa menționată a arătat că acesta nu ar fi stat deloc potolit. El s-ar fi interesat de mai multe femei deloc de trecut cu vederea. Bianca Drăgușanu ar fi simțit că ceva se întâmplă în paradis și ar fi acționat în consecință.

Ce a găsit Bianca Drăgușanu în telefon

Vedeta ar fi fost chiar ea cea care l-ar fi prins pe Gabi Bădălău asupra faptului. Dovada ar fi venit la un botez pe malul mării, un eveniment cu mare ștaif. Acolo, Bianca Drăgușanu ar fi căutat în telefonul lui Gabi Bădălău. Ce ar fi descoperit în mobilul lui Bădălău, ar fi lăsat-o mută de uimire.

Drăgușanu ar fi dat peste mai multe mesaje între Bădălău și Ema Uta. Cei doi ar fi vorbit chiar de o plecare în Maldive. Bianca nu era străină deloc de locul cu pricina, mai ales că acolo ar fi fost dusă de Gabi Bădălău de Revelion.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că cei doi s-au certat serios și ar fi ajuns la despărțire, iar blonda i-ar fi înmânat chiar și cheile de la cuibușorul de nebunii, dar și alte obiecte pe care le dețineau împreună, semn că Bianca ar vrea să înceteze definitiv relația.

Mai mult chiar, după ce i-a spus adio celui cu care se presupunea că își va uni destinele, la un moment dat, Drăgușanu nu ar fi stat nici ea cu mâinile în sân.

Potrivit sursei citate, după despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca ar fi dat nas în nas cu Alex Bodi. Cei doi foști soți s-ar fi întâlnit, întâmplător, într-un club din București, zona de Nord. Mai mult chiar, cei prezenți au putut observa cum Drăgușanu și Bodi s-au sorbit din priviri timp de o jumătate de oră.