Potrivit Poliției Județe Giurgiu, casa din județul Giurgiu a lui Andrei Bădălău a fost spartă de hoți noaptea trecută.

„În seara zilei de 18 iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri”, informează sursa citată.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și există un cerc de suspecți, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Istoria se repetă

În ceea ce privește prejudiciul adus, surse judiciare au declarat pentru HotNews.roAndrei Bădălău, fiul senatorului PSD a reclamat în plângerea depusă la poliție că hoții i-au furat suma de 30.000 de euro și mai multe bunuri, între care două ceasuri din aur, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de euro, au precizat sursele citate.

Nu este prima oară când se întâmplă un astfel de eveniment în familia Bădălău. În anul 2018, casa senatorului PSD, din Giurgiu a fost prădată de hoți.

„Eram toți acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spunea atunci Bădălău.

De asemenea, la câteva luni după nefericitul eveniment, Niculae Bădălău afirma că polițiștii trebuie să își facă treaba pentru ceea ce sunt plătiţi, pentru siguranţa cetăţeanului, pentru că au impresia că „sunt undeva nişte paznici şi că ne păzesc pe noi să nu încălcăm legea şi fac venituri din radare ascunse”.

Totodată, în urma discuțiilor pe care le-a purtat cu primarii din judeţ, s-a concluzionat faptul că și aceştia sunt nemulţumiţi cu privire la modul în care Poliția acționează pentru siguranţa cetăţeanului.