Juniorul Bădălău a fost căsătorit cu interpreta de muzică pop Claudia Pătrășcanu timp de trei ani de zile. Mariajul s-a terminat în vara acestui an după ce artista l-a acuzat de infidelitate și abuz psihic.

Dacă pe unii îi apropie sărbătorile, alții nu reușesc să îngroape securea războiului nici înainte de intrarea în noul an, care ar trebui să lase în urmă toate scandalurile și neînțelegerile acumulate în 2019. Totuși, în cazul foștilor soți Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, 2020 îi va prinde pe aceștia tot în ceartă, având în vedere ultimul gest făcut de fostul partener al Claudiei.

Mesajul cântăreței

Enervată, cântăreața a povestit pe rețelele de socializare ce sentimente o încearcă, după ce Gabi Bădălău i-a acoperit fața cu un emoticon într-o poză în care apar amândoi, semn că în cazul acestora nu mai există nicio șansă la un divorț amiabil sau și mai puțin probabil, o eventuală împăcare.

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față…..cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gândească, că mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!

Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiti și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele! Vă transmit toate gândurile bune și un an de VIS!”, a fost mesajul Claudiei, care însoțea poza cu pricina.

Au fost împreună cinci ani

Claudia Pătrăşcanu şi Gadi Bădălău s-au căsătorit în 2016, după ce s-au logodit în 2014, după cinci luni de relaţie. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Gabriel şi Nicolas.

Claudia Pătrăşcanu şi-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică şi Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătraşcanu şi Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care s-a destrămat în 2006.