Claudia Pătrășcanu a reacționat după ultimul termen pe care l-a avut în procesul de divorț cu soțul său.  Artista a sperat că totul se va sfârși, mai ales că istoria despărțirii oficiale a debutat în urmă cu doi ani de zile.

Cu toate că opinia publică a fost martora unei schimbări de atitudine din partea afaceristului vizavi de cea care i-a fost soție, în sala de tribunal lucrurile nu au mai stat la fel. În context, trebuie spus că milionarul i-a făcut Claudiei Pătrășcanu, acum câteva zile, o vizită la Constanța. Cei doi au mers, alături de copii lor, Gabriel și Nicholas, la cumpărături, apoi la restaurant, unde au luat masa ca o adevărată familie.

Pe 9 septembrie a avut însă loc un nou termen în dosarul de divorț. Între cele expuse în fața judecătorului, Gabi Bădălău a cerut ca Pătrășcanu să se mute cu copiii la București. Lucru refuzat categoric de artistă.

”Și de data aceasta, “soțul” meu m-a convins că nu dorește să terminăm, se leagă de tot felul de strategii și capcane ca să țină divorțul cât mai mult posibil. Avea posibilitatea ca ieri să înceteze cu știe el ce, dar e mai simplu să iasă în fața publicului și să nege ceea ce el cere și ce face cu ușile închise, într-o instanță”, au fost primele cuvinte ale Claudiei, după sentința de amânare dată de magistrați.

Pe omul acesta încă îl înteresează persoana mea, îl roade gelozia

Potrvit cancan.ro, Claudia Pătrășcanu susține că pe Gabi îl macină gelozia pentru că ea a reușit, după o lungă perioadă, să-și permită zâmbetul.

”Dacă deschizi google, cine apare în presa mondenă? Gabi Bădălău care acum zice ceva, apoi, altceva. Îl mai crede cineva oare? Mă întreb și eu! Mai nou, face afirmații despre viața mea, deși ar trebui în fața publicului, fanilor lui, căci este mai monden decât mondenii, să vină cu dovezi concrete, dar știți ce cred eu….. pe omul acesta încă îl înteresează persoana mea, îl roade gelozia, și dacă el trăiește o nefericire în viața lui, probabil îl deranjează și când zâmbesc acum. De ce trebuie să vorbească de o relație din partea mea, când, de fapt, el are una de interes național?”, a continuat Claudia.

”Cât despre mutarea lui din vorbe, căci de doi ani m-am saturat de vorbe, eu nu mă pot muta la București. Nu am cum să fac acest lucru, atât timp cât promisiunile lui de-a lungul timpului au fost doar minciuni. Aici, la Constanța, atât eu, cât și copiii avem o siguranță, iar o femeie și o mamă pentru copiii ei cam asta își dorește după tot ce a întâmpinat. Întrebarea mea este: De ce nu se mută el pentru interesul copiilor? Copiii își doresc acest lucru și l-au rugat de foarte multe ori. În momentul în care am fost dată afară din casă și mințită ulterior că voi fi ajutată să rămân în București, el nu s-a gândit nicio secundă la siguranța copiilor. De ce trebuie să fac eu totul, atâtea compromisuri?”, a adăugat cântăreața.