Cutremur total în politică! Cei care vor să intre în AUR au avut parte de o surpriză maximă. Aceștia Cât este taxa lunară. Potrivit ultimelor date apărute în presă, în 24 de ore după alegeri, 15.000 de români au trimis solicitări să se înscrie în AUR.

George Simion a susținut că până acum au fost procesate doar „câteva sute de cereri”. El a explicat că fiecare doritor va fi intervievat „față în față de către conducerea filialei”.

Înainte de alegeri, AUR avea 8.000 de membri, spune liderul partidului, George Simion. După ziua alegerilor, când partidul a obținut 9% din voturi, românii au devenit brusc interesați. Potrivit libertatea.ro, într-o singură zi au fost înregistrate nu mai puțin de 15.000 de solicitări. De atunci și până vineri, „au mai fost în jur de 2.000-3.000 de cereri”.

„Cei care devin membri după înscrierea online trebuie să trimită o copie de pe cartea de identitate și trebuie să fie văzuți la față de conducerea filialei. Avem un interviu cu fiecare membru, avem adeziune și proces de înscriere paralele, nu doar pe internet, depusă la filiale”, a mai spus George Simion.

La interviu, liderii AUR vor să vadă persoana e cât se poate de coerentă, dacă știe unde a intrat, dacă luptă pentru țară, nu pentru propria persoană sau înavuțire. Există o analiză și asupra istoricului politic, iar traseștii nu ar avea mari șanse.

Condițiile pentru a intra în AUR

Membrii activi trebuie să plătească o cotizație lunară de 47 de lei. „Nu avem alte surse de venit, de aia e așa de mare”, explică Simion. Cu alte cuvinte, cei care vor intra în AUR vor plăti anul 565 de ron, ceea ce nu e deloc o sumă modică.

Condițiile pentru a intra în AUR ar fi să nu fi fost condamnat pentru infracțiuni și să fi făcut închisoare; să nu aibă interdicție judecătorească definitivă privind exercitarea drepturilor politice sau cetățenești; să nu fi avut legături cu Securitatea  în prezent; să nu fie informator sau colaborator al vreunui serviciu de informații.