Casa de Bijuterii Sabion deţine încă 16 magazine, primele deschise fiind în 1998, în Târgu Mureş. Compania vinde inele, verighete, bijuterii de familie şi alte accesorii precum nasturi, accesorii de poşetă, medalii sau bastoane, realizate în Atelierele Sabion din Târgu Mureş. Modele pot fi realizate şi pe comandă, după schiţele clienţilor.

Pornită ca o afacere de familie, înca de la început, unul dintre obiectivele Sabion a fost implicarea unui număr cât mai mare de artişti români în realizarea bijuteriilor.

Galeriile Sabion, găzduite anterior de Cocor şi redeschise acum pe Calea Victoriei, au fost alese, în 2011, cel mai frumos magazin dintr-un centru comercial în cadrul competiţiei ARE Design Awards prezentată de Association for Retail Environments (ARE), care recompensează anual cele mai bune concepte în materie de design din domeniul retailului. Românii de la Sabion au plecat acasă cu trei premii de la competiţia desfăşurată peste ocean, în Statele Unite: premiul pentru inovaţie – acordat pentru pardoseala din inox şi marmură -, premiul pentru expunere – acordat pentru modul artistic de expunere în vitrinele din fier forjat – şi marele premiu – cel mai frumos magazin dintr-un centru comercial. Pentru acest premiu, Sabion a concurat cu 500 de mari jucători de pe piaţa internaţională de retail, precum Tiffany’s, Macy’s  sau Apple Store.

„Suntem mândri că putem numi Sabion pe lista brandurilor 100% româneşti, a poveştilor de succes clădite pe talentul şi priceperea artiştilor români. În afara mărcii Sabion, singurul brand pe care îl veţi regăsi aici este Gianni Lazzaro. Dar sub acest nume creează tot un român, unul care se înscrie între cei mai apreciaţi designeri independenţi de bijuterii din lume. Acest lucru îl califică pentru a ni se alătura demersului de susţinere şi reprezentare a artiştilor români”, spune Claudiu Bologa, fondator Casa de Bijuterii Sabion.

Pe numele adevărat Lazăr Marcovici, Gianni Lazzaro s-a născut la Bacău, în anul 1947, unde a locuit împreună cu familia până în 1963, când a emigrat în Germania. La 21 de ani, românul a fost admis la Academia de Arte din Dusseldorf, secţia design. După ce a absolvit Academia de Arte, Lazzaro a deschis o galerie de artă, însă, după scurt timp, a decis să se dedice exclusiv bijuteriilor. În prezent este cunoascut ca ”regele bijuteriilor cu diamante colorate” sau ”creatorul de bijuterii al Hollywood-ului”, fiind prezent în cele mai mari expoziţii de bijuterii din Leipzig, Basel, Hong Kong şi Las Vegas. Bijuteriile lui sunt vândute în magazine din Viena, Paris, Barcelona, Milano, Geneva, Moscova, Sydney, New York, Las Vegas, Kiev, Dusseldorf sau Dubai. Printre clientele fidele ale lui Lazzaro se numără Sophia Loren şi Heidi Klum.
Casa de Bijuterii Sabion a încheiat 2012 cu afaceri de circa 1,9 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.