Blue Air a introdus zboruri directe din București către MYKONOS (Grecia) în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul flyblueair.com, iar prețurile încep de la 49,99 euro / segment, taxe incluse. Toate rezervările includ schimbarea gratuită a datelor de călătorie.

În perioada 28 aprilie – 22 septembrie 2021, Blue Air va opera zboruri săptămânale între București Otopeni și Mykonos, conform următorului orar:

Miercuri

  • OTP 05:05 – JMK 06:35
  • JMK 07:25 – OTP 08:55

Odată cu includerea vibrantei Mykonos în portofoliul destinațiilor de vară 2021, Blue Air le oferă clienților săi posibilitatea de a-și plănui mult-așteptata vacanță pe o insulă de vis, alegându-și destinația preferată dintre cinci cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos, Sardinia și Mykonos.

Imagini spectaculoase în capitala Greciei, Atena

Acropola din Atena era acoperită marţi de un strat de zăpadă, la fel ca alte situri arheologice din capitala Greciei, oferind imagini excepţionale pentru această ţară, unde valul de frig numit “Medea”, un personaj din mitologia greacă, a perturbat semnificativ transporturile, relatează AFP.

Partenonul, celebrul edificiu din secolul al V-lea î.Hr., din centrul istoric al Atenei, abia se observa sub aversele puternice de zăpadă care au acoperit capitala elenă în cursul nopţii, potrivit unui fotograf AFP.

Ninsoarea, care a început luni şi s-a intensificat în cursul serii, a perturbat circulaţia marţi dimineaţă în unele cartiere din centrul Atenei, unde a fost nevoie ca vehiculele să fie echipate cu lanţuri de zăpadă pentru a evita să rămână blocate.

Şoselele erau acoperite cu un strat de zăpadă în suburbiile din nordul Atenei, din cauza lipsei unui număr suficient de pluguri de zăpadă pentru a curăţa reţeaua de drumuri.

Munţii care înconjoară Atena au oferit, de asemenea, un spectacol excepţional, fiind acoperiţi cu o mantie imaculată, în timp ce o parte din insula Evia a rămas fără electricitate timp de două zile.